Kim Jong-un yine haftalar sonra ortaya çıktı! Fotoğrafta dikkat çeken detay

Kuzey Kore lider Kim Jong-un 1Mayıs sonrasında ilk defa kamuoyu karşısına çıkarken önündeki çaydanlıkta ne olduğu tartışma konusu oldu.

Kim Jong-un yine haftalar sonra ortaya çıktı! Fotoğrafta dikkat çeken detay

Kuzey Kore lider Kim Jong-un, 1 Mayıs’tan beri ilk kez kamuoyunun karşısına çıktı.

Kuzey Kore medyası KCNA, Kim Jong-un’n askeri bir toplantıya katıldığını aktardı.

Kim Jong-un’un, toplantıda Kuzey Kore’nin nükleer gücünü artırmak istediği aktarılırken, toplantının bir kısmında ayağa kalkarak bir tahtadan kurmaylarına bazı bilgiler aktardığı da görüldü.

Ülkenin nükleer savaş stratejisinin belirlendiği toplantıda konuşan Kim Jong-un’un geniş bir masada oturduğu ve önünde de beyaz bardak olduğu görülüyor.

Sosyal medyada, Kim Jong-un’un küçük bir çaydanlığa benzeyen bardaktan ne içtiğine dair birçok iddia ortaya atıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Kim’in su içtiğini yazarken, bazı kullanıcılar ise çay içtiğini öne sürdü.

Kim Jong-un yine haftalar sonra ortaya çıktı! Fotoğrafta dikkat çeken detay - Resim : 1

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Kim Jong-un, uzun bir süre kamuoyu karşısına çıkmayınca, öldüğüne dair iddialar ortaya atılmıştı.

ABD, Güney Kore ve Kuzey Kore basını Kim Jong-un’un kalp krizi geçirdiğini iddia etmişti. Güney Kore basını, Kim Jong-un’un bir sahil kasabasında “göğsünü tutarak yere yığıldığını” yazmıştı.

Hatta başta ABD, Çin ve Güney Kore olmak üzere birçok ülkeden yetkililer, Kim Jong-un’un durumu ile ilgili kamuoyuna açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

Kim Jong-un yine haftalar sonra ortaya çıktı! Fotoğrafta dikkat çeken detay - Resim : 2

Etiketler
Kuzey Kore