Rusya'da Lviv'i vurdu! 'Düşman, Ukrayna'da Yine Saldırdı'

Rusya, Ukrayna'nın batısındaki Lviv kentine füzelerle saldırdı. Yerleşim yerlerine gerçekleştirilen bombardımanda üçü çocuk yedi kişi hayatını kaybetti toplam 42 kişi yaralandı. Ukrayna Acil Durumlar Servisi saldırıya ilişkin 'Düşman, Ukrayna'da yine saldırdı' açıklamasını yaptı.

><

Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı füze saldırısında en büyük zararı Lyiv kenti gördü. Üçü çocuk olmak üzere yedi kişi hayatını kaybetti. Ukrayna Acil Durumlar Servisi'nin yaptığı açıklamada en az 50 apartman bloğu ve özel evin hasar gördüğü ifade edildi.

Rusya'da Lviv'i vurdu! 'Düşman, Ukrayna'da Yine Saldırdı' - Resim : 1

'DÜŞMAN YİNE SALDIRDI'

Ukrayna Acil Durumlar Servisi'nden yapılan açıklamada, "Düşman, Ukrayna'da yine saldırdı. En büyük zararı Lyiv gördü. Şu an itibariyle 3’ü çocuk olmak üzere 7 kişi hayatını kaybetti. Kurtarma ekipleri enkazı temizliyor ve arama çalışmalarına devam ediyor." denildi.

Rusya'da Lviv'i vurdu! 'Düşman, Ukrayna'da Yine Saldırdı' - Resim : 2

Kurtarma ekiplerinin 12 kişiyi kurtardığı kentte psikologlar ve bir operasyon merkezi konuşlandırıldı. Polis, etkilenen sakinlerin ifadelerini alıyor ve komşu binalarda herhangi bir mağdur olup olmadığını kontrol ediyor.

Rusya'da Lviv'i vurdu! 'Düşman, Ukrayna'da Yine Saldırdı' - Resim : 3

Kaynak: DHA

Etiketler
Rusya - Ukrayna savaşı