Trump 2020 Seçimlerini İşaret Etti! 'Hepsi Yargılanacak'

Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, kasım ayındaki seçimi kazanacağını ve 2020 seçimlerinde hileye başvurduklarını iddia ettiği kişilerin yargılanacaklarını söyledi. Trump'ın hileyle suçladığı isimler arasında avukatlar, bağışçılar, yasa dışı seçmenler ve seçim görevlileri bulunuyor.

Trump 2020 Seçimlerini İşaret Etti! 'Hepsi Yargılanacak'

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, sahibi olduğu "Truth Social" adlı sosyal medya platformundan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 2020 başkanlık seçimleri sırasında hile yaptıklarını iddia ettiği kişilere değinen Trump, bu kişilerin "en geniş kapsamda" yargılanacağını söyledi.

Trump, paylaşımında "Kazandığımda hile yapan bu kişiler, bu adalet ahlaksızlığının bir daha yaşanmaması için uzun süreli hapis cezalarını da içerecek şekilde yasaların en geniş kapsamına göre yargılanacaklar" ifadelerini kullandı.

AVUKATLAR, BAĞIŞÇILAR, SEÇİM GÖREVLİLERİ...

Bu kişilerin arasında "avukatların, bağışçıların, yasa dışı seçmenlerin ve seçim görevlilerinin" de bulunduğunu kaydeden Trump, 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinin detaylıca inceleneceği mesajını verdi.

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Partinin Başkan adayı Donald Trump, 2020 seçimlerinde 2016'dakinden çok daha fazla oy aldıklarını ancak hileye başvurulduğunu iddia etmişti.

Kaynak: AA

Etiketler
ABD ABD seçimleri Donald Trump