Piyasa uzmanından öneriler: Altın treni kaçtı mı?

Altın fiyatları 2021 yılının en yüksek seviyesine çıktı. Gümüş fiyatlarındaki yükselişte sürüyor. Altın uzmanı İslam Memiş kripto para ve piyasalarda kaybedenlere önerilerde bulundu.

Piyasa uzmanından öneriler: Altın treni kaçtı mı?

Altın fiyatları son zamanların en yüksek seviyesine gelerek Mayıs ayının son haftasına yeni birt rekorla girdi. Gram altın 509 lira seviyesine çıktı.

Altın fiyatlarındaki çıkış gümüş fiyatlarında pek hissedilmedi. Gümüşün gram fiyatı 7 lira 46 kuruş civarında hissedildi.

Çeyrek altın ise 840 lira oldu. Cumhuriyet altını 3 bin 426 liradan satılırken, 22 ayar bileziğin gram fiyatı 466 liraya çıktı. Altın fiyatlarıyla birlikte altının ons fiyatı da yükseldi. Ons altın 1881 dolara çıktı.

Piyasalarda zarar eden yatırımcılara önerilerde bulunan İslam Memiş, bazı önemli ayrıntılara dikkat çekti.

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN VE PİYASA ÖNERİLERİ

Altın ve kripto paralarda kayıp yaşayan takipçilerine seslenen altın uzmanı İslam Memiş, "Geleceğinizi riske atacak miktarlar ile kısa vadeli al-sat yapmayın. Gayb-ı Allah’tan başka kimse bilemez (ben dahil) sadece piyasayı yöneten güçler planlar ve uygular. Onların istediği kadar kazanır ve kaybedersin.

Bu piyasaya girildiğinde tüm riskler zaten kabul edilmişti.Kararlarından utanma ve pişman olma. Sadece ders çıkar ve olgunlaş.

Bugün bittim dersin bitmezsin, artık olmaz dersin o da olur. Olmaz dediğin herşey finans piyasalarında olur. Dün çok kazanmıştın, zengindin. Bugün sadece zarar ettin, fakirleşmedin. Para ile satın alamadığın imkanın içinde bu mesajları okuyorsun.

Kazandığında hava atmak için herkese herşeyini anlatma (ki) bugün en yakınının ağzına sakız olma. Ne yaparsan yap, hangi hatayı yaparsan yap dik dur, başını eğme, düşmanlarını sevindirme “ Ben kazandım ben kaybettim, kazanırken benim yanımdalarmıydı, benim krallığım ben karar veririm “ de.

Bugünlerden ders çıkar, gerçekler ile yüzleş utanma.Utanılacak onca işler yapanlar varken sen utanma. Samimi, sır tutan, temiz bir arkadaşın varsa onunla konuş, dertleş, içine atma, ailene yansıtma, evlatlarına yansıtma, işine yansıtma. Para ile geri alamayacağın şeyleri kaybetme. Kimseyi bulamıyorsan dertleşmeye beni ara.

Unutma dün 540’dan altın alanlar 397’ye gerilediğinde kaç ay neler yaşadı, hisset. Sanma sadece hisset. Bugün “ Acaba neden böyle oldu “ sorusunun cevabını kendine dürüsçe söyle. Seni üzüldüğün para değil, ihmal ettiğin ailen seviyor bunu da unutma." İddiasında bulundu.

Etiketler
İslam Memiş Kripto Kripto para Para