AKP'li vekilden asgari ücret açıklaması: Onu düşünenler düşünsün...

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, "Bir vatandaşın geçinebilmesi için asgari ücretin ne kadar olması lazım?" sorusuna, "Bu konuda ben bir rakam söylemeyeceğim. Bilemiyorum. Onu düşünenler düşünsün, Allah da yardımcıları olsun" yanıtını verdi.

AKP'li vekilden asgari ücret açıklaması: Onu düşünenler düşünsün...

Türk lirasında yaşanan değer kaybıyla beraber ekonomik sorunlar her geçen gün daha da derinleşirken, bu konuda bir açıklama da AKP Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis'ten geldi.

Nergis, Kayseri'de yayın yapan ETV'ye konul oldu. Asgari ücrete gelecek zam konusunda 'hem işveren ve hem de çalışanların düşünülmesi gerektiğini' belirtip şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir işyerinin kepenk kapatmasını, işçilerini çıkarmasını, üretimi durdurmasını arzu etmeyiz. Yani işvereni de ezmememiz lazım, işçiyi de düşünmemiz lazım. İnşallah bir orta yol bulunacaktır."

'ALLAH YARDIMCILARI OLSUN'

Sunucunun "Bir vatandaşın geçinebilmesi için asgari ücretin ne kadar olması lazım?" sorusunaysa Nergis, "Bu konuda ben bir rakam söylemeyeceğim. Bilemiyorum. Onu düşünenler düşünsün, Allah da yardımcıları olsun" cevabını verdi.

'ARTIK EV SAHİBİ OLMAK ZOR DEĞİL' DEMİŞTİ

Nergis daha önce de Türkiye'de yaşam standardının yükseldiğini öne sürüp "Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil" iddiasında bulunduğu sözleriyle gündeme oturmuştu.

Etiketler
Kayseri Asgari Ücret Milletvekili