Yatırımcılar Dikkat: İslam Memiş, Eylül İçin Zirve Noktayı Açıkladı

İslam Memiş, eylül ayına ilişkin beklentilerini açıkladı. Memiş, eylül ayında zirve noktayı beklemesi için yatırımcıları uyardı.

Yatırımcılar Dikkat: İslam Memiş, Eylül İçin Zirve Noktayı Açıkladı

İslam Memiş Youtube kanalından, yatırım araçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, eylül ayına ilişkin beklentilerini anlatarak yatırımcıları uyardı.

Memiş, "Eylül ayındaki zirve noktası 2 bin 880 lira seviyesiyle bakın burayı beklemeye devam" dedi.

Memiş'in açıklamaları şöyle:

"Ons altın 2 bin 551 dolar seviyesinde. Bu haftaki uyarılarım da 2 bin 530 dolar seviyesine kadar yükselecek. Oradan tekrar geriye gelecek ama burada büyük bir tuzak var. 2 bin 470 devamında 2 bin 420 dolar seviyesi ile alakalı beklentimiz vardı. Her ne kadar 2 bin 530 dolar seviyesi bugün yukarı yönlü kırılsa da 2 bin 550 dolar seviyesi karşımızda olsa da bizim ajandamızda biz ne yazdıysak o 2 bin 470-2 bin 420. Sessizce beklemeye devam ediyorum. Bana gelse bugün birisi dese ki 250 dolar seviyesinden ons altın alır mısın, hayır kesinlikle derim. Gram altın alır mısın, hayır kesinlikle. Gram altın için onsu takip edin. Her zaman söylediğim budur. Ama ons altın tarafındaki düşüş yönlü öngörüm devam ettiği için ben bu tuzak fiyatlamalara karşı temkinli bekleyişimi devam ettiriyorum. Yıl sonu ile alakalı 3 aylık bir süreç var önümüzde. 2 bin 600-3 bin dolar seviyesi ile alakalı beklentim yine geçerli ama aşağıda 2 bin 420- 2 bin 470 dolar seviyesi ile alakalı ihlal edilmiş alanlar var. O yüzden biz dolarda beklemeye devam ediyoruz.

'EYLÜL AYINDA NEYİ BEKLİYORUZ?'

33.91 lira seviyesinden dolar alan yine zarar etmez. Benim nazarımda dolarda Euro'nun, altının, veya gümüşün düşüşünü bekleyenler bana göre şanslı. Biz dolarda beklemeye devam ediyoruz. Peki Eylül ayında neyi bekliyoruz. Eylül ayındaki zirve noktası 2 bin 880 lira seviyesiyle bakın burayı beklemeye devam. Eylül ayındaki rekor seviyemiz 2 bin 880 gram altın TL fiyatı ancak ons altın tarafında öngördüğümüz bu düşüşlerle birlikte 2 bin 750-2 bin 800 lira seviyesi arasında gram altın yatırımcısı alım yapabilir ama şu anda ons altın tarafındaki bu tuzak fiyatlamaları karşı temkinli beklemeye devam ediyoruz. Sakince izlemeye devam ediyoruz."