Dişleri 5 Dakikada Beyazlatmanın Sırrı Ortaya Çıktı

Ağız sağlığının önemli bir parçası olan dişlerin, bembeyaz ve parlak görünmesi bu yöntemle meğer çok basitmiş. İşte inci gibi dişlerin formülü...

Dişleri 5 Dakikada Beyazlatmanın Sırrı Ortaya Çıktı

Ağız sağlığının önemli bir parçası olan dişlerin, bembeyaz ve parlak görünmesi için düzenli bakım şart. Dişlerdeki sararma ve lekeler, ihmal edilen diş bakımı nedeniyle oluşabiliyor. Ancak, gülüşünüzü ön plana çıkaracak beyaz dişlere sahip olmanız için sadece 5 dakikanızı ayırmanız yeterli.

Dişleri 5 Dakikada Beyazlatmanın Sırrı Ortaya Çıktı - Resim : 1

Dişlerinizi beyazlatmak için önerdiğimiz doğal yöntemlerden biri, muz kabuğunu kullanmak. Muz kabuğu, içerdiği magnezyum, kalsiyum ve fosfor sayesinde dişlerinizi beyazlatma potansiyeline sahip. Bu yöntemi uygulamak için öncelikle dişlerinizi diş macunu ile fırçalayarak temizleyin. Ardından, muz kabuğunu alarak dişlerinizi 3 dakika boyunca nazikçe ovalayın. Muzun içeriğindeki vitamin ve mineraller, diş yüzeyindeki lekelerin giderilmesine yardımcı olacaktır.

Dişleri 5 Dakikada Beyazlatmanın Sırrı Ortaya Çıktı - Resim : 2

Muz kabuğunun etkili olabilmesi için olgun bir muz seçmekte fayda var; bu sayede potasyum oranı artar ve sonuçlar daha belirgin hale gelir. Uygulamayı günlük bir kez yapmanız yeterli. Daha hızlı sonuçlar isterseniz, günde iki kez de deneyebilirsiniz; ancak fazla uygulamak diş minesine zarar verebilir.
Dişleriniz istediğiniz beyazlığa ulaştığında bu uygulamayı bırakabilirsiniz.

Dişleri 5 Dakikada Beyazlatmanın Sırrı Ortaya Çıktı - Resim : 3

Sigara ve kahve tüketiminin dişlerdeki sararmalara sebep olduğunu unutmayın; bu alışkanlıklardan kaçınmak da beyaz bir gülüş için önemlidir. Doğal yöntemlerle dişlerinizin sağlığını koruyun ve gülümsemenizi ön plana çıkarın.

Kaynak: Haber Merkezi