FOX TV'de bir ilk... Apar topar ekrandan alınmıştı... Şimdi yenisi geldi

FOX TV ekranında yayımlanan Yasak Elma dizisinin apar topar final yapması tepki çekmişti. Şimdi Yasak Elma dizisinin yerine yeni bir dizi başlıyor

FOX TV'de bir ilk... Apar topar ekrandan alınmıştı... Şimdi yenisi geldi

FOX TV ekranlarında yayımlanan Yasak Elma dizisine alternatif olarak yeni bir dizi geldi. Yasak Elma dizisi kadar etkileyici bir dizi bu akşam FOX TV'de yayına başlıyor.

HUDUTSUZ SEVDA DÖNEMİ BAŞLADI

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi “Hudutsuz Sevda” bu akşam beşinci bölümüyle ekrana gelecek.

FOX TV'de bir ilk... Apar topar ekrandan alınmıştı... Şimdi yenisi geldi - Resim : 1
Halil İbrahim’in Zeynep’i düğününden kaçırması Letoların kendi içinde kutuplaşmasına sebep olur. Zeynep’in sağ salim evine dönmesini isteyen Fikret ve Nedime, Rızvan’ı Halil İbrahim’e barış eli uzatması için ikna etmek isterler. Gözü dönen Asiye ise Zeynep’in hayatına bile mal olsa Halil İbrahim’den kurtulmakta kararlıdır. Bu savaşta Halil İbrahim ve Zeynep’e ilk ulaşan dost mu olacaktır düşman mı?

HUDUTSUZ SEVDA DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Hudutsuz Sevda, Medyapım imzalı, ilk bölümü 21 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Murat Öztürk'ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener'in kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Deniz Can Aktaş; Miray Daner; Esra Dermancıoğlu; Burak Sergen; Burak Sevinç; Asuman Dabak gibi isimler yer alıyor