NOW TV'den Yeni Sezona Bomba Dizi; Dizinin Çekimleri Bugün Başladı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren NOW'ın yeni projesi sete çıktı. Kötü Kan'ın çekimleri başladı. Kadroda yer alan isimler kim?

NOW TV'den Yeni Sezona Bomba Dizi; Dizinin Çekimleri Bugün Başladı

NOW TV yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Dizidoktoru.com'daki habere göre; NOW’ın, yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği yeni projesi “Kötü Kan”ın çekimleri başladı. Etkileyici hikayesi kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da sezonun en iddialı projeleri arasında yerini alan “Kötü Kan”, aksiyon ve dramı harmanlayan sürükleyici senaryosuyla izleyicileri ekran başına toplamaya hazırlanıyor.

NOW TV'den Yeni Sezona Bomba Dizi; Dizinin Çekimleri Bugün Başladı - Resim : 1
Başrollerini Ertan Saban ve Damla Sönmez’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Tolga Güleç, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, Mutluhan Kasap gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınıyor.

"Kötü Kan”, bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal’ın yıllardır uzakta yaşayan çocuklarının yanına taşınmasıyla, bir yandan bulaştığı mafya batağından kurtulmaya çalışmasını, bir yandan da çocuklarına baba olabilmenin sınavını izleyici ile buluşturacak.