Doğumdan sonra dümdüz karın hayal değil

Doğumdan önce kadınların aklındaki tek soru ‘eski fiziğime kavuşabilecek miyim?’ oluyor.

Doğumdan sonra dümdüz karın hayal değil

Doğumdan önce kadınların aklındaki tek soru ‘eski fiziğime kavuşabilecek miyim?’ oluyor. Hamileyken alınan kilolar, doğumdan sonra maalesef hızlı bir şekilde gitmiyor. Karın bölgesine yerleşen fazla yağlar zamanla inatçı yağ hücrelerine dönüşerek adeta sizin bir parçanız haline geliyor.

Spor ve diyet programlarına ayıracak zamanınız yoksa yeni anneler için önerdiğimiz en etkili yöntem karın germe ameliyatıdır. Karın germe ameliyatında spor ve diyetle bile veremediğiniz inatçı yağlar dışarı çekilerek sizlere dümdüz bir karın görünümü sağlanır.

Doğumdan sonra hemen iş hayatına başlayan anneler için oldukça konforlu olan karın germe ameliyatı ile fit bir şekilde kariyerinize devam edebilirsiniz! Karın germe ameliyatı ile ilgili en çok merak edilen başlıkları Op. Dr. Leyla Arvas’tan öğrenmek için yazının devamına davetlisiniz.

Karın germe ameliyatında hangi teknikler tercih ediliyor?

Karın germe estetiğinde hastanın vücut yapısına ve ihtiyaçlarına uygun olarak farklı yöntemler tercih ediliyor. Tam karın germe tekniği özellikle karın bölgesinde aşırı sarkma olan kişiler için uygundur. Bu kişilerde karındaki şekil bozukluğu hem alt hem de üst karın bölümünde görülür. Tam karın germe tekniğinde önce Liposuction yöntemi ile fazla yağlar dışarı çekilir. Sonrasında ise sarkan deri kesilerek karın derisi dümdüz bir görünüme kavuşturulur. Tam karın germe ameliyatında hastanın göbek deliği yeniden şekillendirilir.

Mini karın germe ameliyatı ise, daha minimal sarkma ve yağlanma olan hastalara önerilir. Mini karın germe estetiği sadece alt karın bölgesini kapsadığı için göbek deliği etkilenmez. Göbek altındaki derinizde hamilelik sonrası çatlak, sarkma veya şekil bozukluğu varsa mini karın germe ameliyatı sayesinde fit bir karın görüntüsüne kavuşabilirsiniz.

Doğumdan sonra dümdüz karın hayal değil - Resim : 1

Karın germe ameliyat izi sizi endişelendirmesin!

Dümdüz bir karına sahip olmak istiyor ama belirgin ameliyat izinden korkuyorsanız İstanbul’da karın germe ameliyatı tam size göre! En son cerrahi teknoloji kullanılarak yapılan karın germe ameliyatında belirgin bir ameliyat izi kalmaz. Tam karın germe estetiğinde, ameliyat izi çamaşır altına gizlenir. Bikini giydiğinizde ameliyat izi belli olmaz. Göbek deliği çevresinde olan minik kesiler de zamanla belirginliğini kaybeder.

Mini karın germe ameliyatında ise ameliyat izleri oldukça küçüktür. Çamaşır altına gizlenen bu izler sizi rahatsız etmez. Dışarıdan bakıldığında kimse karın germe ameliyatı olduğunuzu anlamayacaktır.

Eğer karın germe ameliyatı sonrası kalan izler sizi mutsuz ederse bunun için lazer tedavisi mümkündür. Fraksiyonel lazer teknolojisi ile ameliyat izlerinden kurtulmanız mümkündür.

Ameliyat sonrası hemen işe dönmem mümkün mü?

Karın germe ameliyatından sonra iki gün hastanede dinlenmenizi öneriyoruz. Taburcu olduktan sonra evde bir hafta dinlenmeniz yeterli olacaktır. İkinci haftanın sonunda iş hayatınıza geri dönebilirsiniz. Karın germe ameliyatından sonra hızlı iyileşmek için mutlaka doktorunuzun önerdiği korseyi 1 ay boyunca kullanmalısınız. Korse kullanmak karın bölgenizin yeni şeklini almasına yardımcı olur. Bir ay sonra ödemleriniz yarı yarıya azalmış olacak ve dümdüz karnınızın keyfini çıkarmaya başlayacaksınız. Ödemlerinizden tamamen kurtulmak ve ameliyatın tam anlamıyla etkisini görmek için 6 ila 9 ay beklemenizi öneririz.

Doğumdan sonra dümdüz karın hayal değil - Resim : 2

Op.Dr.Leyla Arvas
Plastik Estetik Cerrahi

https://www.drleylaarvas.com
Facebook :@ drleylaarvas
Instagram :@ drleylaarvas
YouTube : Leyla Arvas

SPONSORLU İÇERİK