Yurttaş isyan etti: Ak Parti benim için bitmiştir, bundan sonra desteklemem!

Yurttaş TV son yerel seçimlerde AKP'den CHP'ye geçen Esenyurt'ta erken seçim hakkında yurttaşlara görüşünü sordu.

Yurttaş TV'nin Esenyurt Meydanı'nda yaptığı erken seçim anketinde CHP'ye oy vereceğini söyleyen yurttaşların çoğunlukta olduğu görüldü.

Ankete katılan ve son genel seçimlerde AKP'ye oy verdiğini söyleyen ancak kararının değiştiğini söyleyen yurttaşlar dikkat çekti.

Esenyurt'ta geleceğinden kaygı duyan gençler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu umut olarak görüyor. İlk oyunu AKP'ye verdiğini söyleyen bir genç şu an pişman olduğunu dile getirdi. İşsiz olduğunu söyleyen bir diğer genç ise "Bize iş versinler. Tek umudumuz Ekrem İmamoğlu. Yaparsa Ekrem İmamoğlu yapar" dedi.

AKP'ye oy vereceğini belirten yurttaşlar ise ülkede fakirliği ve işsizliğin olmadığını düşünüyor. AKP'ye oy vereceğini kaydeden yurttaşlar "İşsizim diyenler tembel insanlar. Çalışmayı istemiyorlar. Hazırcılar onlar. Bizim Türkiye'de fakirlik diye bir şey yok. İnanmıyorum" ifadelerini kullandı.

"Ak Parti Benim İçin Bitmiştir, bundan Sonra Desteklemem!"

Geçmişte AKP'yi desteklediğini belirten bir yurttaş iktidarın artık yurttaşların sorunlarını çözemediğini belirterek şunları söyledi:

Dolar aldı başını gitti. Gidin marketlere fiyatlar iki katına çıktı. Denetleyin. Halk aç kardeşim. Senin verdiğin 1000 lira vatandaşın insanların doğalgazına, elektiriğine, telefonuna yetmiyor. Adam karnını mı doyursun, faturaları mı ödesin. Ak Parti benim için bitmiştir. Bundan sonra desteklemem. Bir karpuz parasına biz çeyrek altın alıyorduk, şimdi alabiliyor musun? Vatandaşın sorununu çözemiyorlar" dedi.

Etiketler
Yerel Seçim Esenyurt Ordu Erken Seçim AK Parti