Elif Eda Güneş başarı yolculuğuna üniversitede devam edecek! Kılıçdaroğlu'ndan tebrik

Kısıtlı imkanlar ile elde ettiği başarılarla örnek olan Elif Eda Güneş, İstanbul Kültür Üniversitesi Girişimcilik Bölümü'nü burslu olarak kazanırken Kılıçdaroğlu genç kızı tebrik etti.

Elif Eda Güneş başarı yolculuğuna üniversitede devam edecek! Kılıçdaroğlu'ndan tebrik

Yozgat'ta doğan ve köy okulunda kısıtlı imkanlar ile eğitimini sürdüren Elif Eda Güneş bir başarıya daha imza atarak İstanbul Kültür Üniversitesi Girişimcilik Bölümü'nü burslu olarak kazandı.

Elif Eda Güneş, yapay zeka geliştirmiş, Mars'a gönderilen keşif aracını tasarlayan şirketin yarışmasına da proje göndermişti.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Deniz Demir, Güneş'in başaralarını aktardığı paylaşımında Kılıçdaroğlu'nun Güneş'i tebrik ettiğini aktardı.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Deniz Demir'in paylaşımı şöyle oldu:

Elif Eda Güneş henüz 19 yaşında. ‘Soyadı’ olan güneş gibi pırıl pırıl parlıyor. Mars’a gönderilen keşif aracını tasarlayan şirketin yarışmasına proje gönderdi, yapay zekâ geliştirdi. Köy köy gezip kız çocuklarına ilham oluyor. İKÜ Girişimcilik’i burslu kazandı.

Vodafone’dan staj teklifi aldı ve şu an staj yapıyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu daha önce videokonferans yoluyla kendisiyle görüşmüştü, bu kez kendisini arayarak üniversite başarısı için tebrik etti. İnternetin olmadığı köyden, Mars aracına uzanan başarı öyküsü...

Etiketler
Üniversite