Ücretsiz arkadaş edinme sitesi arkadasitesi.com

İnternette dolaşmanın en büyük avantajlarından bir tanesi de sosyal ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor olmanız.

Ücretsiz arkadaş edinme sitesi arkadasitesi.com

İnternette farklı konseptlerle yayın yapan siteler, yeni insanlarla tanışmanızı ve hoşlandığınız aktiviteleri onlarla birlikte yapmanızı sağlıyorlar.

Online olarak oyun oynamanızı sağlayan siteler, sohbet siteleri, bilgi yarışması yapılan siteler ve bunlar gibi birçok farklı site, yeni insanlarla tanışmanızı ve onlarla birlikte vakit geçirmenizi sağlayan siteler durumunda bulunuyor. Bazı siteler ise sadece tanışabileceğiniz arkadaşlar bulmanızı ve onlarla sohbet edebilmenizi ya da flört edebileceğiniz kişilerle tanışmanızı sağlıyor. Bu siteler arasında yer alan arkadasitesi.com, internette faydalanabildiğiniz arkadaşlık siteleri arasında en iyi hizmetleri sağlayan sitelerden birisi olarak görünüyor.

Sitenin Sunduğu Avantajlar

Bahsettiğimiz arkadasitesi.com web sitesinin benzer sitelerle kıyaslandığı farklı platformlarda ve forumlarda yapılan değerlendirmeler, sitenin sunduğu en önemli avantajın ‘sitede yer alan profilleri incelemek isteyen herkesin inceleyebilmesi’ olduğunu gösteriyor. Siteye üyelik gerekmiyor, ziyaretçiler dâhil herkes onaylanmış olan ve sitede yayınlanan profilleri inceleyebiliyor. Tabi isteyen herkes profil de oluşturabiliyor. Bu sistemin sağladığı en büyük avantaj ise diğer arkadaşlık sitelerinde olduğu gibi (bazı hizmetlerden faydalanmak içim) ücretli üyelik satın almak zorunda kalmamak oluyor. Bu site dışındaki arkadaşlık siteleri kapsamlı hizmetlerden faydalanmak isteyen müşterilerinin ‘gold üyelik paketi’ gibi isimlerle sundukları paketlerden satın almalarını istiyorlar. Arkadasitesi, internetteki arkadaşlık siteleri arasında gerçekten ücretsiz hizmet veren bir site olarak öne çıkmayı başarıyor.

Sitede bulunan profiller titiz bir inceleme sürecinden geçtikten sonra onaylanıyor. Sitenin editörleri tarafından sosyal medya organlarındaki profiller ve diğer kaynaklar incelenerek onaylanan profiller, gerçek kişileri tanıtan profiller durumunda bulunuyor. Dolayısıyla arkadasitesi adresinde incelediğiniz ve beğendiğiniz profillerin sahipleriyle hayal kırıklığı yaşamadan bağlantı kurabiliyorsunuz.

Sitede yer alan profillerde bulunan cep telefonu gibi iletişim bilgilerini siteye üye olmadan da görebiliyorsunuz. Beğendiğiniz profilin sahibine üye olmadan ücretsiz mesaj atabileceğiniz gibi, (eğer varsa) cep telefonu veya e-posta adresi gibi iletişim bilgilerini kullanarak da temasa geçebiliyorsunuz.

Sitede Profil Oluşturmak

İsteyen herkes arkadasitesi adresinde yayınlanmak üzere profil oluşturabiliyor. Ücretsiz oluşturulabilen ve ücretsiz onaylanan profilleri hazırlamak için ihtiyacınız olan tek şey sürekli kullandığınız bir e-mail adresine sahip olmak.

Oluşturulan profiller ücretsiz olarak onaylanıyor ama onay sürecinin sorunsuz biçimde tamamlanması için bazı kurallara uymanız gerekiyor. Yüklediğiniz resimlerde görünen yüzünüzün net olması ve resimlerin bulanık olmaması gerekiyor. Ayrıca sitede daha önce profilinizin yayınlanmamış olması, yayınlanmışsa ve sildiyseniz ya da sildirdiyseniz, yeni profilinizi oluşturduktan sonra profil onay linkinizden profilimi üst sıraya taşı seçeneğini kullanarak onaylanmasını talep etmeniz gerekiyor.

Tekrar profil oluşturmaktansa yayındaki profilinizi üst sıraya taşımak da mantıklı bir seçenek olarak görünüyor.

Profilinizde yayınlanacak olan açıklama kısmında kendinizi düzgün bir şekilde tanıtmanız, genel ahlaka uygun olmayan ifadeler kullanmamanız, reklam veya propaganda amaçlı ifadelere yer vermemeniz isteniyor. Yukarıdaki kurallara uygun olarak hazırlanan profiller ücretsiz olarak onaylanıyor ve herkese açık biçimde sitede yayınlanıyor.