Polis emeklilerinden hükümete çağrı

Sosyal medya platformunda bir araya gelen "Polis Emeklilerinin Sesi" gurubunun üyeleri 10 Nisan öncesi özlük ve sosyal haklarının düzenlenmesi için hükümet yetkililerine seslendi

Polis emeklilerinden hükümete çağrı

Sosyal medya platformunda bir araya gelen "Polis Emeklilerinin Sesi" gurubunun üyeleri 10 Nisan öncesi özlük ve sosyal haklarının düzenlenmesi için hükümet yetkililerine seslendi.

Gurubun temsilci başkanı emekli başkomiser Cevdet Şentürk, yaptığı açıklamada yıllardır yılan hikayesine dönen 3600 ek gösterge çalışmalarının bir türlü bitmedğini, 3600 çatısının genişletilerek polislere verilmemesi için görmezden gelindiklerini söyledi. Şentürk, çözümün birlik ve beraberlik içinde güçlü bir STK oluşturularak bulunacağını ifade etti.

Toplantıda konuşan emekli polisler, emeklilik döneminde ikinci bir iş arayışına girdiklerini ve hükümetin bu durumu görmezden geldiğini ifade ettiler. Emekli polisler asgari ücretin de altında emekli maaşı aldıklarını ifade ederek ek gösterge haklarının tahsil farkı gözetmeksizin acilen verilmesini istediler.

Etiketler
Ağrı Polis