İnternetten anket doldurarak döviz cinsinden paranın!

İnternetten anket doldurarak döviz cinsinden paranın!

İnternetten anket doldurarak para kazanmak son zamanlarda oldukça popüler bir iş modeli haline gelmeye başladı. Hem evimizin güvenliğinde hem de anonim olarak bir iş yapmak pek çok insanın tercih edeceği bir iş gibi görünüyor.

Bunun yanı sıra otobüste yolculuk yaparken ya da canınız sıkıldığında rahatlıkla anket doldurarak para kazanmayı deneyebilirsiniz. Böyle bir ek gelir üretmek ve bu sayede de az da olsa para biriktirmek kulağa oldukça cazip geliyor.
Son zamanlarda döviz piyasasının ciddi artışından sonra yurt dışına çıkmak bile zor bir hale geldi. Bunun yanında Türkiye'deyken EUR cinsinden para kazanmanın pek çok avantajı ortaya çıktı. Herhangi bir yeteneğiniz varsa freelance çalışabileceğiniz sitelerden dolar veya euro kazanabilirsiniz ancak daha kolay bir gelir akışı oluşturmak için anket doldurmayı tercih edebilirsiniz.
Bu yazımızda anket doldurarak nasıl para kazanabileceğinizi, ne kadar kazanabileceğinizi ve neden anket doldurduğunuz için karşı tarafın size ödeme yaptığından bahsedeceğiz.

Anket doldurularak nasıl para kazanılır?

Avrupa’da genelde her şey bilimsel veriler üzerinden ilerlediği için bizim ülkemizde çok gelişmiş bir yöntem olmasa da tüm makaleler hatta yemek bloklarına kadar her yerde grafikler kullanılır. Günlük hayata bu kadar işlemiş olan grafikler ve istatistiksel verilerin toplanması oldukça önem arz etmektedir.
Ayrıca bu verilerin güvenilir bir kaynaktan ulaşılması istenen kitle tarafından doldurulması da önemlidir. Bu grafikler de tabi ki de anketler sonucu oluşturuluyor. Bunun sonucunda herhangi bir içerik üretmek isteyen kişi -gazete, dergi veya makale- bu istatistiksel verilere ihtiyaç duyar. Bu istatistiksel verilerin toplanması için öncelikle aracı bir siteye ihtiyaç vardır. Bu siteler anket doldurarak para kazanabileceğiniz sitelerdir. Bunun yanında bu aracı siteler de sizlere ihtiyaç duymaktadır.
Tüm bunların yanında anket doldururken aslında sizin verdiğiniz bilgiler de kayıt altına alınacak ve siz de dolaylı yoldan değer üretmiş olacaksınız. Yani yaptığınız işin, doldurduğunuz her anketin ve cevapladığınız her sorunun bir değeri olacaktır.
Anket sitelerine kayıt olmaya başladığınızda öncelikle sizden yaşınız, cinsiyetiniz, etnik kökeniniz hakkında bilgi isteyeceklerdir. Bu bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız çok önemlidir. Bu bilgiler ışığında size uygun olan anketlerden teklif alacaksınız ve anketi doldurmayı kabul ettiğiniz taktirde eksiksiz olarak doldurup ücretini alabilirsiniz.

Anket doldurarak ne kadar para kazanılır?

Genel olarak euro cinsinden para kazanabileceğiniz anket siteleri 5 gün içinde doldurduğunuz anketi inceler ve kabul ederler. Ortalama olarak doldurduğunuz anket başına 0,5 EUR ücret alırsınız.
Teklif formunu eksiksiz doldurun. 1 iş günü içinde hiçbir yükümlülük altına girmeden teklif alacaksınız. Teklif sizin için onaylanırsa, yanıt sayısı için bir bağlantı alacaksınız. Bu, anketin sonuna yerleştirilmelidir. Davetiyeleri gönderdikten sonra yanıt almak ortalama 5 iş günü sürmektedir.
Katılımcılar farklı demografik özelliklere göre seçilebilir. Örneğin: Cinsiyet, Yaş (doğum yılı), Çocuk Sayısı (yaş dahil), Konum (il için posta kodu), Eğitimsel kazanımlar, Gelir muhatabı, gelir ailesi, Etnik köken (CBS tanımı)...
Ortalama olarak, sipariş edilen yanıtın alınması beş iş günü sürer. Bu sayede projenizde gecikme olmayacak ve temrininiz karşılanacaktır.

Anket doldurarak para kazanmak için 6 ipucu!

Yazımızın bu bölümünde anket doldurmanın daha verimli halini anlatmak istiyoruz. Anket doldurarak elbette herkes para kazanabilir ancak bazı yöntemleri bilerek daha kısa sürede daha çok para kazanabilirsiniz.
Anket doldurarak binlerce lira kazanamayacağınızı önemle söylemek isteriz. Ancak anket doldurarak kazandığınız para ile risksiz yatırımlar yaparak daha yüksek rakamlar görmeniz de imkansız değil.
# Tüm portallara kaydolun
Anketlerden çok para kazanmak istiyorsanız mümkün olduğunca çok portala kaydolmalısınız. Çünkü ancak bu şekilde her zaman yanıtlamak için yeterli anketiniz olur ve bir ankete davet edilene kadar beklemeniz gerekmez.
Ayrıca en yüksek ücretli anketleri de seçebilirsiniz. Bu sayede anketlere daha az zaman harcar ve sadece fiyatını beğendiğiniz anketi doldurursunuz.
Hepsine abone olmanın hiçbir dezavantajı yoktur. Teklifi beğenmezseniz, istediğiniz zaman kolayca abonelikten çıkabilirsiniz.
# Ayrı bir e-posta adresi kullanın
Tabi ki, bunu yapmak zorunda değilsiniz. Ancak anket portallarını kullanmak için kendi e-posta adresinizi oluşturmanızı öneririz. Bu, size önerilen anketleri takip etmenizi kolaylaştırır ve çok fazla e-posta almanızın önüne geçer.
Her durumda, e-postalarınızı her gün kontrol etmelisiniz! Çünkü birçok anket daveti yalnızca bir gün (bazen daha da kısa) için geçerlidir. Bu nedenle anketlerin son tarihini kaybetmeden günde bir dakika anket için gelen maillerinizi kontrol etmenizi öneririz.
# Dürüst olun
Anketleri doldururken dürüst olun ve zaman kazanmak için yanlış bilgi vermekten kaçının. Çünkü bazen çelişkili bilgiler veya yanlış cevaplar için cezalar vardır.
Ayrıca, örneğin daha fazla veya daha iyi anketler almak için zengin bir iş adamı olduğunuzu iddia ettiğiniz sistemi kandırmaya çalışmayın. Bu işe yaramayacak!
Ve en önemlisi anketlerin her zaman bir kontrol süreci vardır. Cevaplarınız çelişkili oluyorsa anketinizin kabul edilmeme ihtimali var. Bu tarz olaylar hem vakit hem de para kaybetmenize neden olacağından anketi odaklanarak sadece doğru cevaplar vererek doldurmanızı öneririz.
# Yalnızca güvenilir sitelere kaydolun
Şüpheli anketler yapan çok sayıda web sitesi var. Bu yüzden ne pahasına olursa olsun onlardan kaçının.
Kaçınmanız gerekenler çoğunlukla gerçekçi olmayan vaatlerde bulunanlardır.
# Limite ulaşır ulaşmaz nakit çekin
Asgari değere ulaştığınızda parayı her zaman hemen çekmelisiniz.
Tabi şu anda büyük bir bonus için para biriktirmiyorsanız. Çünkü bazı sitelerde puanlar belirli bir süre sonra sona erer veya yalnızca belirli bir süre için kullanılabilir.
# Kaydolmak için asla ödeme yapmayın
Anketlerle para kazanabileceğiniz iyi siteler için kayıtlar her zaman ücretsizdir. Yani neredeyse tüm anket sitelerine kaydolmak %100 ücretsizdir.
Bu nedenle, söz konusu ne olursa olsun kaydolmak için asla ödeme yapmayın!
Kaynak: parakazanmayollarim.com

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Para Döviz