'Bunlar dayak yememişler' diyen AKP'li Belediye Başkanı'na yanıt gecikmedi

Yolcu garantili teleferik için ''Herkes binebilir ama muhalefet asla' yazdıracağım" ifadeleriyle gündeme gelen AKP'li Belediye Başkanı Zeybek'in aynı konuşmada sarf ettiği "Bunlar ya hesap yapmayı bilmiyor ya da dayak yememişler" sözlerine de yanıt geldi.

'Bunlar dayak yememişler' diyen AKP'li Belediye Başkanı'na yanıt gecikmedi

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in sözlerine ilişkin, "Sizin bu tedirginliğinizin tek sebebi, artık gidiyorsunuz" yanıtını verdi.

Afyonkarahisar'da belediyenin kararıyla yolcu garantili teleferik yapıldı. Teleferiğin yolcu garantili olması dolayısıyla muhalefeti tepki göstermesine AKP'li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in '''Herkes binebilir ama muhalefet asla' yazdıracağım" ifadeleri tepki çekti.

Zeybek'in aynı açıklamasında, "Bunlar ya hesap yapmayı bilmiyor ya da dayak yemedi" dediğini de belirten CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Görgöz, sosyal medya hesabından tepkisini paylaştı.

'SİZİN BU TEDİGRGİNİZLİĞİNİZİN TEK SEBEBİ ARTIK GİDİYORSUNUZ'

Gürgöz, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Belediye Başkanı, bu söz konusu yapılacak olan teleferik ile ilgili, bittikten sonra, 'Herkes binebilir ama muhalefet asla' yazdıracağını söylediç Ancak bir şey daha söyledi; 'Muhalefet partisinin il başkanı ya hesap bilmiyor ya da dayak yemedi.' Ben böyle bir üslup görmedim. Kendisine hemen şunu söyleyeyim: Başkan elinden geleni ardına koyma. Bu ülkeyi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri, o Kuva-i Milliyecilerin çocuklarıyız bizler. O yüzden 7 düvele baş kaldıran partinin temsilcileri, sizin mesnetsiz tehditlerinize boyun eğmezler. Neden panikte olduğunuzu biliyorum. Sizin bu tedirginliğinizin tek sebebi, artık gidiyorsunuz. 'Eğer CHP gelirse halimize ne olur' diye korkuyorsunuz. Sen de dahil olmak üzere herkese eşit davranacağız. Ama varsa tabii yolsuzluklarınız, hırsızlıklarınız onların da yargıda hesabını verirsiniz."

Etiketler
Muhalefet