Bakanlıktan İddialara Yanıt: Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra Evlat Edindi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Selin Ciğerci'nin Türkiye'de evlat edindiği" iddialarını yalanladı. Daha önce de "Çocuğun soy bağını değiştirmek, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti ve bir kısım suçlar iddiası" ile açılan soruşturmanın da devam ettiğini bildirdi.

Bakanlıktan İddialara Yanıt: Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra Evlat Edindi mi?

Geçtiğimiz gün sosyal medyanın gündeminde, internet ünlüsü Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'nın bir fotoğrafı yer aldı. Çıra'nın, Ciğerci ile birlikte evlat edindikleri iddia edilen çocukla olan fotoğrafı bazı kullanıcıların tepkisini topladı. Çocuğun çift tarafından resmi olarak evlat edinip edinilmediği sorusu da bir tartışma konusu haline geldi.

Bakanlıktan İddialara Yanıt: Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra Evlat Edindi mi? - Resim : 1

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Ciğerci'nin, Bakanlığa evlat edinme konusunda herhangi bir resmi başvurusu bulunmamaktadır. İddia tamamen gerçek dışıdır" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, söz konusu olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca "Çocuğun soy bağını değiştirmek, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti ve bir kısım suçlar iddiası" ile başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Kaynak: AA