Betül'ün Bedduası 'Tam Zamanında' Tutmuş! Esra Erol Açıkladı, 'Bu Kadar da Olmaz' Dedirtti!

Geçen yıl Esra Erol'un programında kendisini aldatan eşi Veysel'e beddua eden Betül, geçtiğimiz günlerde Veysel'in sokak ortasında ölü bulunduğunu öğrendi. Olayla ilgili "Betül'ün bedduası tuttu" yorumları yapılırken, Esra Erol Veysel'le ilgili şaşırtan bir tesadüfü açıkladı.

Betül'ün Bedduası 'Tam Zamanında' Tutmuş! Esra Erol Açıkladı, 'Bu Kadar da Olmaz' Dedirtti!

Atv'de gündüz kuşağında yayınlanan Esra Erol programında bir yıl önce yaşanan olay bugün yine gündemden düşmüyor. Geçen yıl programa katılan Betül isimli kadın, eşinin kendisini aldattığını ve Özge adındaki bir kadınla birlikte olduğunu iddia etti. Eşinin dini nikahlı sevgilisinin ikiz bebek beklediğini ve bebeklerin eşi Veysel'den olmadığını iddia eden Betül'ün söyledikleri DNA testiyle de ispatlandı. DNA testi sonuçlarına göre Veysel, bebeklerden yalnızca birinin babası çıktı. Milyonda bir görülen bu olay gündem oldu.

'BETÜL'ÜN BEDDUASI TUTTU'

Mesele sosyal medyada uzun süre konuşulurken, Esra Erol geçtiğimiz günlerde canlı yayında Veysel'in sokak ortasında ölü bulunduğunu açıkladı. Veysel'in ölümü sonrası Betül'ün bedduası akıllara geldi. Geçtiğimiz yıl programda Betül ve Veysel'in yüzleşmesi sırasında Betül, "Senin ölümün çok feci olacak. Benim gözyaşlarımla senin cenazeni yıkasınlar" cümlesini kurmuştu. Veysel'in ölümünden sonra "Betül'ün bedduası tuttu" yorumları geldi.

TARİHLER DİKKAT ÇEKTİ

Esra Erol, dünkü programında ise ilginç bir tesadüfü açıkladı. Erol, "Bu arada asıl tesadüfü söylemeliyim. Betül 'Senin ölümün çok feci olacak. Benim gözyaşlarımla senin cenazeni yıkasınlar' cümlesini kurduğunda o tarih 21 eylül 2023. Veysel'in hayatını kaybettiği tarih ise 21 eylül 2024" dedi.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Esra Erol