Deniz Uğur'un Oğlu 'Kaçırılmadım' Demişti: Mahkeme Kararını Verdi

Yoğun bakıma kaldırılan Reha Muhtar'ın ikiz çocuklarının annesi Deniz Uğur, "Oğlumu kaçırdılar" iddiasının bizzat oğlu tarafından yalanlanmasının ardından bir açıklama daha yaptı. Uğur, "Aile Mahkemesi derhal fiilen çocuğumun bana teslim edilmesine karar vermiştir" iddiasında bulundu.

Deniz Uğur'un Oğlu 'Kaçırılmadım' Demişti: Mahkeme Kararını Verdi

Geçtiğimiz günlerde evinde merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırılan ve entübe edilen Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili bir gelişme yaşandı. Günlerdir rahatsızlığının yanında ailesi arasındaki krizle de gündeme gelen Muhtar'ın akciğerlerinde sorun olduğu ve düşme nedeniyle beyninde travma olduğu belirlendi.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre; tedavisine Maslak Acıbadem Hastanesi’nden devam edilen Muhtar uyandırıldı. Muhtar’ın durumunun stabil olduğu öğrenildi.

DENİZ UĞUR'DAN YENİ AÇIKLAMA

Muhtar'dan olan 15 yaşındaki oğlunun, şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kaçırıldığını iddia eden ve oğlunun bunu reddetmesine rağmen şikayette bulunan Deniz Uğur da yeni bir açıklama yaptı.

Uğur, "Aile Mahkemesi derhal fiilen çocuğumun bana teslim edilmesine karar vermiştir. Süreç adli makamların kontrolünde devam etmektedir" diyerek oğlunun kendisine verilmesini istedi.