Fenerbahçeliler Sokakta... Ali Koç'un İstifasını İstediler, Acun Ilıcalı Detayı Dikkat Çekti

Galatasaray derbisi sonrası çağrı yapan Fenerbahçe taraftarları, Kadıköy'deki Yoğurtçu Parkı'nda Ali Koç'un istifasını talep ettikleri protesto düzenledi. Protestoda Acun Ilıcalı'nın fotoğraflarının olduğu "Size muhtaç değiliz" fotoğrafları, stadyum çevresindeki duvarlara yapıştırıldı.

Fenerbahçe'nin kendi evinde ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1 mağlup olduğu kritik derbi sonrası Fenerbahçe taraftarlarından 'Ali Koç istifa' talepleri yükseldi. Bunu takip eden süreçte Fenerbahçeliler, bugün için Kadıköy'deki Yoğurtçu Parkı'na çağrı yapmıştı.

Fenerbahçe'nin taraftar gruplarından olan 'Until The Grave' tarafından düzenlenen protestoda 'Gerçek Fenerbahçeliler burada', 'Ali Koç istifa', 'Koskoca Fenerbahçe'yi ne hale getirdiniz' pankartları açıldı. Taraftarlar, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe perişan" şeklinde tezahüratlar yaptı.

ACUN ILICALI DETAYI

Ali Koç ve asbaşkan Acun Ilıcalı'nın fotoğraflarının olduğu "Size muhtaç değiliz" pankartları, stadyum çevresindeki duvarlara yapıştırıldı. Yürüyüş için toplanan Fenerbahçeliler, stada yürümek istedi. Bu yürüyüşe polis izin vermedi.

Fenerbahçeliler Sokakta... Ali Koç'un İstifasını İstediler, Acun Ilıcalı Detayı Dikkat Çekti - Resim : 1

Protestoya katılan taraftarlardan Aras Yazıcı, "Bu aslında sadece Ali Koç'a değil yaşadığımız son 10 seneye, son 6 seneye karşı bir ayaklanma. Çünkü Fenerbahçe taraftarı uzun süredir bekledi, Fenerbahçe taraftarı uzun süredir sabretti ama artık yeter. Ali Koç'la bu iş yürümeyecek belli oldu. Aziz Yıldırım gibi bir figür lazım Fenerbahçe'ye" dedi.

Fenerbahçe taraftarı Furkan Gül de "Aziz Yıldırım yönetiminden memnun değildik, Ali Koç gelsin dedik. Uzun bir süre şampiyon olamadık. Şimdi oldu 10 sene. 6 senedir verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı Ali Koç. Kendisini destekledik. Bu senede öyle bir kadro kuracağım ki şampiyon olacağız dedi. Öyle bir kadro da kuramadı. Şampiyon olmak istiyoruz. Biz, gerçek Fenerbahçelileriz bu yüzden buradayız. Olmuyor yani. Acun Ilıcalı saçma sapan açıklamalar yapıyor maç sonlarında. Yeter artık 6 sene oldu istifa diyoruz" diye konuştu.

POLİS VE TARAFTAR ARASINDA ARBEDE!

Yoğurtçu Parkı'ndan stada yürümek isteyen taraftar grubuna polis ekipleri izin vermedi. Çevik kuvvet polisi megafonla taraftarın dağılmasını istedi. Stadın önüne gitmek için taraftarlar ara sokaklara dağıldı.

Sloganlarla yürüyüş yapan taraftarlar stadın yakınlarına geldiklerinde polis ekipleri ile aralarında arbede yaşandı. Polisler, bazı taraftarların elindeki pankartları aldı.

Sarı lacivertli taraftarlar bir süre daha protesto yaptıktan sonra toplu taşıma araçlarına binerek dağıldı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Fenerbahçe Ali Koç Acun Ilıcalı