Fenomen Kübra Aykut'un Ölümünde Gözler Ona Çevrilmişti! Sevgilisi Enes Çetinkaya'dan Dikkat Çeken Paylaşım

Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya'nın sevgilisi olan sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, evinin 5. katından düşerek hayatını kaybetti. Bugün defnedilen Aykut'un teyzesi, "Sanırım olaydan bir gün önce çocukla ayrılmışlar. Ertesi gün de bu olay yaşanıyor" diyerek Çetinkaya'yı işaret etti. Tam bunun üzerine de Çetinkaya'dan dikkat çeken sosyal medya paylaşımı geldi.

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'un 5. katta bulunan daireden düşerek hayatını kaybettiği belirtilmişti. Aykut'un evinde yapılan incelemelerde 'veda mektubu' olarak nitelendirilen bir mektup bulunmuştu. O mektupta şu ifadeler yer alıyordu:

"Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi."

TEYZE, ENES ÇETİNKAYA'YI İŞARET ETMİŞTİ

Yaşanan olay sonrası konuşan Kübra Aykut'un teyzesi Ayşe Şentürk, yeğeninin hayat dolu olduğunu belirterek, "En son 10 gün önce görüştük. Sevgilisinin olduğunu söyledi. Sanırım olaydan bir gün önce çocukla ayrılmışlar. Ertesi gün de bu olay yaşanıyor. Çok üzgünüz" diyerek Enes Çetinkaya'yı işaret etmişti.

İLK PAYLAŞIM GELDİ

Bunun üzerine Enes Çetinkaya'dan dikkat çeken sosyal medya paylaşımı geldi. Kübra Aykut defnedildikten sonra yaptığı paylaşımda fotoğraflarını paylaşarak "Bırakıp gittin..." notunu yazdı.

Fenomen Kübra Aykut'un Ölümünde Gözler Ona Çevrilmişti! Sevgilisi Enes Çetinkaya'dan Dikkat Çeken Paylaşım - Resim : 1

Hemen sonra bir paylaşım daha yapan Çetinkaya, bu paylaşımında ise eski bir videolarını paylaştı ve "Üzmicem seni gitmicem demiştin" diye yazdı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Dilan Polat Engin Polat