Gülben Ergen'den Bakan Tunç'a 'Narin' Seslenişi! 'Katilleri Öğrenmek İstiyoruz'

Şarkıcı Gülben Ergen, Adalet Bakanı Tunç'a Narin cinayeti nedeniyle sosyal medyadan çağrı yaptı. Gülben Ergen, "Sayın Bakanım Narin’in katilleri ve öldürülme sebebini toplum olarak, özellikle ebeveynler olarak öğrenmek istiyoruz ve bir ay geçmesine rağmen sabırla bizlere yapacağınız açıklamayı bekliyoruz" dedi.

Gülben Ergen'den Bakan Tunç'a 'Narin' Seslenişi! 'Katilleri Öğrenmek İstiyoruz'

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma da tepkiler de devam ediyor. Son çağrı ise şarkıcı Gülben Ergen'den geldi. Toplumsal konularda yaptığı yorumlarla bilinen Gülben Ergen bu kez de Narin için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a seslendi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, dün gece yarısı sosyal medya hesabında, Burdur ve Karabük'te idare mahkemesi kurulduğunu duyuran bir mesaj yayımladı. Gülben Ergen, Yılmaz Tunç'un bu paylaşımının altına yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Bakanım Narin’in katilleri ve öldürülme sebebini toplum olarak, özellikle ebeveynler olarak öğrenmek istiyoruz ve bir ay geçmesine rağmen sabırla bizlere yapacağınız açıklamayı bekliyoruz. Soruşturmanın selameti için olan yayın yasağı, gizlilik dönemi gibi hassas zaman dilimlerinin geçtiğini düşünüyoruz."

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Gülben Ergen Diyarbakır Yılmaz Tunç