Her Hafta Başı Aynı Çile... İstanbul'da Trafik Yine Felç!

İstanbul'da haftanın ilk iş günü sabah saatlerinde trafik birçok noktada kilitlendi. Kent genelinde yüzde 65'e çıkan trafik yoğunluğu, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 74'e kadar ulaştı.

Her Hafta Başı Aynı Çile... İstanbul'da Trafik Yine Felç!

Haftanın ilk iş gününe başlarken İstanbul'da yine trafik yoğunluğu yaşandı. Sabah erken saatlerde başlayan iş ve okul mesaisi nedeniyle Anadolu ve Avrupa yakalarında D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ile bağlantı yollarında trafik yoğunluğu artış gösterdi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde iki yakaya geçişlerde araçlar güçlükle ilerledi. Anadolu Yakası'nda, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde TEM Otoyolu Kavacık bağlantısında yoğun trafik gözlendi. D-100 Bostancı Köprüsü, Kartal ile Kadıköy yönü ile Ümraniye'den Ataşehir'e araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

YOĞUNLUK YÜZDE 74'E KADAR ÇIKTI

Avrupa Yakası'nda, TEM Otoyolu'nda Mahmutbey Gişeler mevkisinde trafiğin akıcı olduğu görülürken Bağcılar ile Esenler arasında araç yoğunluğundan dolayı akışta aksamalar yaşandı. D-100 kara yolunda Beylikdüzü ile Küçükçekmece, TEM Otoyolu Ankara istikametinde ise Ispartakule'den Mahmutbey'e kadar yoğun trafik görüldü.

İBB Cep Trafik Haritası verilerine göre, sabahın erken saatlerinde trafik yoğunluğu kent genelinde yüzde 65, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 74'e kadar çıktı. Saat 09.50 itibarıyla ise trafik yoğunluğu yüzde 53 oldu.

Kaynak: AA

Etiketler
İstanbul Trafik