İki grup arasında silahlı çatışma: Siirt Valisi, çatışmanın arasında kaldı

Siirt'te husumetli iki grup arasında şehrin ortasında çatışma çıktı. Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, çatışmanın arasında kalırken, Cengiz Tan isimli bir sanatçı vuruldu.

> <

Siirt'te iki grup arasında Kent Meydanında çıkan çatışmada orada bulanan yerel sanatçı Cengiz Tan vuruldu. Siirt Valisi Kemal Kızılkaya'nın çatışmanın ortasında kaldığı belirtildi.

Ensonhaber'de yer alan habere göre; iki grup arasında çıkan çatışmada kurşunların isabet etmesiyle 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Yaralananlardan birinin bölgenin ünlü sanatçısı Cengiz Tan olduğu öğrenildi. Yaralanan sanatçı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İki grup arasında silahlı çatışma: Siirt Valisi, çatışmanın arasında kaldı - Resim : 1

KORUMALAR OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Öte yandan Siirt Valisi Kızılkaya'nın da olay yerinde çatışmanın ortasında kaldığı ve olaya korumaların müdahale ettiği öğrenildi.

OLAY ANI KAMERALARA YANSIDI

Kavga sırasında camide cep telefonu ile silah seslerinin geldiği yönü çeken ve makam aracını gören kişi, 'Valiyi mi vurdular?' diye panikle sorarken, bir başka kişi ise 'Yok, yok, bir şey yok, sakin olun. Vali Bey burada. Sayın Valimizi içeri alın. Sayın Valim, içeri girin" dedi.

İki grup arasında silahlı çatışma: Siirt Valisi, çatışmanın arasında kaldı - Resim : 2

SİİRT VALİSİ'NDEN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, olaya ilişkin açıklamada bulundu.

Kızılkaya açıklamasında şu sözleri kaydetti:

"İlimiz 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bugün saat 17.00 sularında aralarında daha önceden husumet bulunan dünür iki aile arasında silahlı kavga olayı meydana gelmiştir

olay esnasında bizim de bir taziye vesilesiyle aynı noktada olmamız hasebiyle güvenlik güçlerimizin kısa sürede müdahale imkanı olmuştur.

Bu olayda iki vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralıların hayati durumu bize intikal eden bilgiler arasındadır

Olaya karışanlar güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanmıştır. Konu hakkında detaylı adli ve idari soruşturma yürütülmektedir. Bu soruşturmanın neticesi kamuoyumuzla paylaşılacaktır.

Bunun haricinde ifade edilen bilgilerin de itimat edilmemesine kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İki grup arasında silahlı çatışma: Siirt Valisi, çatışmanın arasında kaldı - Resim : 3

Etiketler
Siirt çatışma