İstanbul'da Peş Peşe Zincirleme Facia: Çok Sayıda Araç Birbirine Girdi

Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 10 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Haramidere bağlantı yolu, Ambarlı Limanı yolunda sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere çarpan bir otomobil de yine zincirleme kazaya neden oldu. İkinci kazada ise 15 araç birbirine girdi.

İstanbul'da Peş Peşe Zincirleme Facia: Çok Sayıda Araç Birbirine Girdi

Esenyurt'ta D-100 kara yolu Topkapı istikametinin Haramidere mevkiinde çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kaza nedeniyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada Hüseyin K. Murat Y., Ertan C. eşi Gamze C., Sebahattin B., Tolga Y. eşi Özlem Y., Ümit C. eşi Şebnem C. ve kızı Melis Derin C. yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kara yolunun Topkapı istikametindeki trafik akışı tek şeritten sağlanırken araç yoğunluğu yaşanıyor.

İKİNCİ KAZA

Esenyurt'taki ikinci kaza sabah saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Bir otomobil sürücüsü yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Otomobilin kaza yaptığını fark etmeyen bir TIR sürücüsü ise otomobile çarptı. Kazaya başka araçlar da karıştı. Biri polis otomobili olmak üzere toplam 15 aracın karıştığı kazada yaralanan olmadı.

İstanbul'da Peş Peşe Zincirleme Facia: Çok Sayıda Araç Birbirine Girdi - Resim : 1

Kazayı görenler polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili tutanak tutarken trafik tek şeritten devam etti.

Kaynak: İHA

Etiketler
İstanbul Trafik kazası