Kadına Bıçak Çekip Darp Etti, Çevredekilerin Elinden Kurtulamadı

İstanbul'da bir kadına bıçak çekerek darp eden şahsa çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Dün akşam saatlerinde meydana gelen olay, saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi... İstanbul’da bir kadınla tartışan şahıs, bıçak çekerek kadını darp etti. Bir sitenin giriş kapısına sığınmaya çalışan kadının darp edildiğini gören çevredeki vatandaşlar, saldırganı tekme tokat darp etti. O anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu ile görüntülendi.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Barış Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, bir kadın ve erkek tartışmaya başladı. Tartışmanın nedeni bilinmezken, öfkelenen şahıs, bıçak çekerek kadına saldırdı. Kadın özel bir sitenin girişine sığınmaya çalışsa da öfkeli saldırgan içeriye girerek kadını darp etti. Sinir krizi geçiren şüpheli kadına saldırdığı gibi çevredekilere de bağırdı. Kadının darp edildiğini gören vatandaşlar, olaya müdahale ederek önce kadını kurtardı ardından bıçaklı saldırganı tekme tokat darp etti.

YAŞANANLAR SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Yaşanan o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, elinde bıçak olan şahsın kadını darp ettiği ve çevreye bağırdığı ardından ise onlarca vatandaşın olaya müdahale ederek saldırganı tekme tokat dövdüğü anlar yer aldı. Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırgan şahıs gözaltına alınırken, darp edilen kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Etiketler
Kadın Kadına Şiddet