Okulda Dehşet Anları: Silah Tutukluk Yaptı, Müdür Ölümden Döndü

Manisa'da sınıfta kalan bir öğrencinin velisi Sait T. okul dışına çağırdığı okul müdürüne iki kez ateş etmeye çalıştı. Silahın tutukluk yapması sonucu okul müdürü şans eseri yara almadan olaydan kurtuldu. Sait T.'yi yakalama çalışmaları ise sürüyor.

><

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde oğlu sınıf tekrarı yapan öğrenci velisi Sait T., okul dışına çağırdığı müdür Mustafa Örnek’e, belinden çıkardığı tabanca ile ateş etmeye çalıştı. Tabancanın tutukluk yapması nedeniyle şans eseri okul müdürü olayı yara almadan atlatırken, olay ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’ndeki Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu’nda 11 Eylül Salı günü saat 17.05 sıralarında meydana gelen olayda, 6’ncı sınıfa giden çocuğu A.T.’nin sınıf tekrarı yapmasına kızan Sait T., okul müdürü Mustafa Örnek’i önce telefonla tehdit etti, ardından aracıyla okulun önüne geldi. Okul müdürüne hakaret ederek bahçeye çağıran Sait T., belinden çıkardığı tabancayı Örnek’e doğrularak tetiğe bastı. Silahın tutukluk yapması sonucu felaket yaşanmazken, tekrardan tetiğe basan Sait T.'nin tabancası bir kez daha tutukluk yaptı. Bu sırada olay yerinden kaçan okul müdürü şans eseri, olayı yara almadan atlattı.

OKUL ÖNÜNDE BEKLEYİP HAVAYA ATEŞ ETTİ

Öte yandan, geldiği otomobile binen Sait T., bir süre okulun önünde durduktan sonra tutukluk yapan silahıyla bu kez havaya ateş açtı ve daha sonra olay yerinden kaçtı. Şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürerken, o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kaynak: DHA

Etiketler
Okul Manisa