Otobüste Dehşet Saldırı: Önce Sözlü Taciz Etti, Ardından Ağzını Isırdı...

İngiltere'de otobüs yolculuğu yapan kadın uğradığı saldırıyla hayatının şokunu yaşadı. Bir adam önce sözlü tacizde bulundu ardından Ella isimli genç kadının ağzını ve burnunu ısırdı.

Otobüste Dehşet Saldırı: Önce Sözlü Taciz Etti, Ardından Ağzını Isırdı...

İngiltere’de otobüs yolculuğu yapan 19 yaşındaki genç kadın, uğradığı korkunç saldırıyla hayatının şokunu yaşadı. Genç kadının yaşadığı olayın ardından yüzüne 50 dikiş atıldı.

Otobüste Dehşet Saldırı: Önce Sözlü Taciz Etti, Ardından Ağzını Isırdı... - Resim : 1

Ella Dowling isimlikadın, arkadaşlarıyla evine doğru otobüs yolculuğu yaparken, 53 yaşında olan ve tanımadığı Darren Taylar isimli bir adamın uygunsuz yorumlarına maruz kaldı. Sözlü tacizlerin ardından, Taylar isimli kişi Ella’nın yüzünü kavrarken, defalarca burnunu ve ağzını ısırdı. Saldırının 5 dakika boyunca sürdüğü bildirildi.

Otobüste Dehşet Saldırı: Önce Sözlü Taciz Etti, Ardından Ağzını Isırdı... - Resim : 2

Saldırının faili Taylor, kasten ağır yaralama suçundan tutuklanırken, apar topar hastaneye kaldırılan Ella’nın dudağının ve sol burun deliğinin bir kısmı ciddi yara aldı. Genç kadın Cheltenham Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından ameliyat için Gloucester Hastanesi'ne sevk edildi.

Doktorlar yaranın kalıcı olabileceği uyarılarında bulunurken, Taylor isimli kişi ise 6 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı ve ömür boyu uzaklaştırma kararı aldı.

Etiketler
İngiltere Saldırı Taciz