Şişli'deki Plaza Yangını Kontrol Altına Alındı

Şişli'de plazada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın kontrol altına alındı. Yangında hafif yaralanan bir vatandaşa ise ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

><

İstanbul’un Şişli ilçesinde bulunan bir plazanın bodrum katında yangın çıktı. Yangın 19 Mayıs Caddesi’nde bulunan bir plazanın bodrum katında başladı.

Alevleri görenlerin durumu ekiplere bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Plazada bulunanlar binadan tahliye edildi. Çalışanlar, göğe yükselen dumanların arasından kendi imkanlarıyla kurtulurken, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın söndürüldü.

Öte yandan sağlık ekipleri yangında hafif yaralanan bir kişiye olay yerinde müdahale etti. Polis olayla ilgili incelemelerine devam ediyor.

Yangınla ilgili konuşan Şişli 19 Mahalle Muhtarı Ergül Yaşar, “Araç servisinde bir yangın meydana gelmiş. Elektrik aksamından çıktığı söyleniyor. Tek tesellimiz can kaybımız yok, yaralımız yok, maddi hasar var. 112'mizin acil ve hızlı bir şekilde müdahale etmesi sonucu yangın büyümeden söndürülmüş oldu” diye konuştu.

YANGIN ELEKTRİK KAYNAKLI ÇIKMIŞ

Yangınla ilgili konuşan iş yeri müdürü Ebru Dikmen, “Boya tarafında elektrik tesisatından dolayı çıkan bir yangınımız vardı. İtfaiyeyi ben aradım. İtfaiye gelene kadar arkadaşlarım yangın tüplerini kullanarak müdahalede bulundular. İtfaiye olay yerine geldiğinde bir nevi yangın sönmüştü ama bacanın yukarıya doğru tekrardan bir alevlenme yapma riskine karşı itfaiye ekipleri önlem aldı. Yaralımız yok sadece yangının dumanından etkilendik. Başka bir hasarımız yok. Yangın elektrik tesisatı ya da panodan çıktı. Şu an belli değil sadece elektrik kaynaklı olduğunu biliyoruz” dedi.

Kaynak: DHA

Etiketler
Şişli Yangın