Terör Saldırısında Yaralananların Sağlık Durumu Nasıl? Bakan Memişoğlu'ndan Açıklama!

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, terör örgütü PKK'nın TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralananlara ilişkin bilgi verdi. Memişoğlu, "Bugün ülkemizde yaşanan terörü ve bütün dünyadaki terörü lanetliyorum. 5 tane şehidimiz var. 22 yaralımız var. Bu yaralılarımızdan 3 tanesi taburcu edildi, bir tanesinin durumu kritik. Diğerlerinin genel durumları iyi" dedi.

Terör Saldırısında Yaralananların Sağlık Durumu Nasıl? Bakan Memişoğlu'ndan Açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, beraberindeki İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında yaralananları Etlik Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Terörü lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 5 tane şehidimiz var. 22 yaralımız var. Bu yaralılarımızdan 3 tanesi taburcu edildi, bir tanesinin durumu kritik. Diğerlerinin durumu iyi, şifa ile inşallah taburcu edeceğiz. Terörü ve terörü destekleyenleri lanetliyorum."

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terörü lanetliyorum. Bu saldırıları gerçekleştirenler asla başarılı olamayacaklar. Aile Bakanlığı olarak ekiplerimiz sahada gerekli desteği gösteriyor. Bütün milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
TUSAŞ Kemal Memişoğlu