TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu İstifası

TFF'de flaş bir istifa yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüş ayrılığı yaşadığı öğrenilen TFF Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander görevinden istifa etti. TFF'den yapılan açıklamada, "Görülen lüzum üzerine tüm görevleri alınmış olup, TFF Yönetim Kurulu tarafından istifası istenmiştir" denildi.

TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu İstifası

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander, TFF Başkanvekilliği ve icra kurulu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Cander yaptığı açıklamada, "Gördüğüm lüzum üzerine ve işlerimin yoğunluğundan TFF Başkanvekilliği ve icra kurulu görevinden, ayrıca sponsorluk ve pazarlamadan sorumluluk görevimden istifa ediyorum. Yönetim kurulu üyesi olarak yetkinliklerim çerçevesinde yönetimimize destek olmaya devam edeceğimi bildiririm" ifadelerini kullandı.

Lale Cander'in TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüş ayrılıkları yaşadığı için istifa ettiği öğrenildi.

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander'in görülen lüzum üzerine tüm görevleri alınmış olup, TFF Yönetim Kurulu tarafından istifası istenmiştir" denildi.

Kaynak: Halk TV

Etiketler
Türkiye Futbol Federasyonu