TUSAŞ Şehidi ve Eşinin Yürek Yakan Konuşması: Şansını Kaybettin Atakan....

TUSAŞ'ın Ankara'daki tesislerinde terör saldırısı gerçekleştirildi. Terör saldırısında şehit olan güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan'ın eşi Pınar Erdoğan, "Şehit olmak istiyordu. Ankara'da şehit oldu" dedi.

TUSAŞ Şehidi ve Eşinin Yürek Yakan Konuşması: Şansını Kaybettin Atakan....

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi.

Saldırı ile birlikte TUSAŞ içinden de patlama ve silah sesleri duyuldu. Bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk patlamanın ardından silah sesleri ve patlamalar devam etti. Saldırıdan hemen sonra Jandarma özel harekat tesise gelerek geniş çaplı operasyon başlattı.

Saldırıda, TUSAŞ'ta kalite kontrol görevlisi olarak görev yapan Cengiz Coşkun, Makina Mühendisi Zahide Güçlü, TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz, Güvenlikçi Atakan Şahin Erdoğan ile taksi şoförü Murat Arslan şehit oldu.

TUSAŞ Şehidi ve Eşinin Yürek Yakan Konuşması: Şansını Kaybettin Atakan.... - Resim : 1

'BENİM EŞİM KAHRAMAN'

TUSAŞ'ta güvenlik görevlisi olarak çalışan şehit Atakan Şahin Erdoğan'ın eşi Pınar Erdoğan'ın sözleri yürek yaktı. Pınar Erdoğan, 14 ve 5 yaşında 2 kızları olduğunu belirtti.

TUSAŞ Şehidi ve Eşinin Yürek Yakan Konuşması: Şansını Kaybettin Atakan.... - Resim : 2

Pınar Erdoğan, eşinin mesai arkadaşlarının hayatını kurtarmak için şehit olduğunu söyleyerek, "Şehit olmak istiyordu. 'Ankara'da şehit olamazsın Atakan, şansını kaybettin' derdim. Ankara'da şehit oldu. Kızlarıma nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Benim eşim kahraman" dedi.

Kaynak: DHA