Mustafa Şentop 'kimin kimin sahibi olduğunu herkes biliyor' demişti: AKP'li trol geri adım attı

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun tutuklanmasının ardından Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un atıştığı AKP'ye yakınlığıyla bilinen trol hesaplardan Cumhur Frankfurt özür diledi.

Mustafa Şentop 'kimin kimin sahibi olduğunu herkes biliyor' demişti: AKP'li trol geri adım attı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Twitter'dan atıştığı AKP'li trol hesap Cumhur Frankfurt sosyal medyadan bir açıklama yaparak, özür dilediğini söyledi.

Frankfurt, "Az önce Meclis Başkanımız Mustafa Şentop'u arayarak kendilerine Cumhur Frankfurt'a has üslup konusunda haddimi aştığımı ve hiçbir taraf ile bağlantılı olmadığımı ifade ettim. Sağolsunlar, büyüklük ve anlayış gösterdiler. Sadece tenhada özür dilemeyeyim istedim" dedi.

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun tutuklanmasının ardından AKP yanlısı Cumhur Franfurt isimli kullanıcı, Meclis Başkanı Şentop'u etiketleyerek "Arkadaşa tütün ve temiz don lazımmış" demişti.

Şentop, Cumhur Frankfurt'un paylaşımına yanıt vererek, "Terbiyesizlik yapma" sözleriyle tepki göstermiş ve sonrasında bir açıklama daha yaparak, "Trollerle muhatap olmadım bugüne kadar. İlk defa bozuyorum prensibimi. Ama suret-i haktan görünüp iç operasyon çekenlere gereken cevabı vermek icab ediyor bazen." ifadesini kullanmıştı.

"KİMİN KİMİN SAHİBİ OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR"

Gazetecilerin konuya ilişkin sorusuna yanıt veren Şentop, " “Ankara küçük yer. Kimin kiminle olduğunu, kimin kimin adamı olduğunu, kimin kimin sahibi olduğunu herkes biliyor. Akşam sosyal medya saldırısıyla karşılaşınca milletvekili arkadaşlarımdan arayanlar oldu. Dediler ki ‘Cevap verme, sahibiyle görüş' dediler. Ama onu uygun bulmam. Ben, düz siyaset yaparım. Hz. Ali’nin bir sözü vardır, ‘En büyük hile, hilesizliktir’ der. Dolayısıyla hile bana çok uzaktır” demişti.

Etiketler
Mustafa Şentop