Park halindeki araca çarptı, üzerine bu notu yazıp 10 lira bıraktı: 2300 lira hasar çıktı!

Sabah işe gitmek için aracının başına gelen Gürkan Güler, gördüğü manzara üzerine şoke oldu. Ticari aracının sol ayna ve alt tampon kısımlarının kırıldığını fark eden Güler, ardından aracın aynasına sıkıştırılmış 10 TL ve sileceğine bırakılan notu gördü.

Park halindeki araca çarptı, üzerine bu notu yazıp 10 lira bıraktı: 2300 lira hasar çıktı!

Eskişehir'de işe gitmek için evinden çıkan Gürkan Güler aracının sol ayna ve tamponunun kırıldığını gördü. Aracın aynasına sıkıştırılmış 10 lira gören ve sileceğe bırakılan notu fark eden Gürkan Güler şaşkına döndü.

CNN Türk'te yer alan habere göre Güler'in aracına çarpan sürücü sileceğe bıraktığı notta şu ifadeleri kullandı: "İstemeden aracınıza çarptım, kusura bakmayın. Hasarınız için aynanıza para bıraktım."

Park halindeki araca çarptı, üzerine bu notu yazıp 10 lira bıraktı: 2300 lira hasar çıktı! - Resim : 1

Aracına hasar veren sürücüye 'nezaketinden' dolayı teşekkür eder Gürkan Güler şu ifadeleri kullandı: "Yaklaşık 10 gündür ticari aracımı kullanmıyordum ve bu sabah aracımın ön tampon aracımın sol aynasının kırık olduğunu gördüm. Daha sonra kırık aynama 10 lirayı ve sileceğime ise sıkıştırılmış notu gördüm. Notu okuyunca insanlık ölmemiş dedim kendime. Aracımın sol aynasındaki hasar 1 bin 800, tampon tamiri ve boyası 500 lira olduğunu tahmin ediyorum.