DEM Parti Genel Merkezi'ne Taşlı Saldırı: 1 Gözaltı

DEM Parti'nin Ankara Balgat'ta bulunan genel merkez binasına bir kişi taşla saldırdı. Olayda yaralanan olmazken binanın camları ve parti tabelası zarar gördü.

DEM Parti Genel Merkezi'ne Taşlı Saldırı: 1 Gözaltı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 22 Ekim'de PKK lideri Abdullah Öcalan’a, örgütü lağvetmesi şartıyla, "Umut hakkı için başvurması ve TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşması" için çağrı yapması, Türkiye'de geniş yankı uyandırdı. Türkiye siyasetinde yeni bir 'çözüm süreci' başlayacağı konuşulurken, Bahçeli'nin açıklamasından bir gün sonra, Ankara'daki TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayi) binasına PKK'lı iki teröristin saldırı düzenlemesi ülkeyi sarstı. Saldırıda 5 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi ise yaralandı.

DEM PARTİ BİNASINA SALDIRI

Ülkede hareketli günler yaşanırken, dün gece saatlerinde DEM Parti binasına bir saldırı gerçekleştirildi. Alkollü halde DEM Parti'nin genel merkez binası önüne gelen H.C.Ö. eline aldığı taşları binanın giriş kapısına fırlattı. Saldırıda binanın giriş kapısındaki camlar kırıldı, parti tabelası zarar gördü.

DEM Parti Genel Merkezi'ne Taşlı Saldırı: 1 Gözaltı - Resim : 1

Şüpheli H.C.Ö, kısa sürede Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olay yerinin yakınlarında yakalandı. Aşırı derecede alkollü olduğu belirlenen şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

DEM Parti Genel Merkezi'ne Taşlı Saldırı: 1 Gözaltı - Resim : 2

Kaynak: AA-DHA

Etiketler
DEM Parti