Müge Anlı’da Şaşırtan İtiraf! Kan Donduran Cinayet Planını Ağlayarak Anlattı

3 Haziran 2019'da Gaziantep Şehitkamil'deki evinde ölü bulunan Cengiz Karademir'in kızı Naime Karademir, Müge Anlı'nın canlı yayınına katılarak, babasının cinayete kurban gittiğini itiraf etti. Naime Karademir, annesinin sevgilisi tarafından babasının boğularak öldürüldüğünü açıkladı. Bu açıklamaların ardından Naime Karademir, canlı yayında gözaltına alındı.

Müge Anlı’da Şaşırtan İtiraf! Kan Donduran Cinayet Planını Ağlayarak Anlattı

Gaziantep'ten gelen dört kardeş, babaları Cengiz Karademir'in katilini bulmak için Müge Anlı'nın programına katıldı. Kardeşler, anneleri Emine'nin sevgilisi Şehmus’un babalarını öldürdüğünü öne sürdü.

Resmi kayıtlarda ölüm sebebi kalp krizi olarak belirtilen Karademir’in son anlarına, en küçük kardeşleri Naime'nin tanıklık ettiği iddia edildi. Karademir’in çocukları, babalarının ölümünün aydınlatılması ve sır perdesinin aralanmasını talep etti.

Müge Anlı’da Şaşırtan İtiraf! Kan Donduran Cinayet Planını Ağlayarak Anlattı - Resim : 1

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Naime Karademir canlı yayında cinayeti itiraf etti. Karademir, babasının ölümünden annesinin sevgilisini sorumlu tutarken şu ifadelere yer verdi:

“Annem bana babanın yemeğine ilaç at, o uyuduktan sonra biz onu boğarken sen de bacaklarına bastıracaksın çırpınmasını engelleyeceksin dedi. Ben o gün ağladım bunu kabul etmedim.

Fakat ertesi gün ilacı babamın çayına attım ve Teravih namazı için evden çıkarken o sırada annemin sevgilisi Şehmus içeri girdi. Şapka gözlük ve eldiven takmıştı. İçeride babamı boğmaya çalışırken babam direnmeye çalışmış, ardından yardım istemek için balkona çıkmış, daha sonra babam bayılmış. Şehmus babamın öldüğünden emin olmak için onu üçlü priz ile boğmuş”

Müge Anlı’da Şaşırtan İtiraf! Kan Donduran Cinayet Planını Ağlayarak Anlattı - Resim : 2

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Naime Karademir’in canlı yayındaki açıklamalarını Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı yayını ihbar kabul ederek harekete geçti, cinayet soruşturması başlatıldı.

KARDEŞLER DE GÖZALTINA ALINDI

Dün başlatılan soruşturma kapsamında, Cengiz Karademir'in eski eşi Emine Uçar evinde, sevgilisi Şehmus ise iş yerinde gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen ikiliye adli kontrol şartı getirilirken, yurtdışı çıkış yasağı da konuldu.

Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan Naime Karademir ve kardeşleri, bugünkü program sırasında ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Kaynak: Haber Merkezi