WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı: İhraç edilen hakim, büyücüden yardım istemiş!

İhraç edilen Hakim Gül Altınok'un HSK 2. Daire Başkanı Mehmet Akif Ekinci'nin fotoğrafını göndererek bir büyücüden yardım istediği ortaya çıktı.

WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı: İhraç edilen hakim, büyücüden yardım istemiş!

İhraç edilen Hakim Gül Altınok'un hakkında yürütülen soruşturmayla ilgili Arap büyücüden yardımcı olması için HSK 2. Daire Başkanı Mehmet Akif Ekinci'nin fotoğrafını da gönderdiği ortaya çıktı.

2019 yılında Edirne’de görev yaptığı sırada karıştığı olaylar nedeniyle kendisi ve işbirliği yaptığı kişiler hakkında Hakimler ve Savcılar Kurulu’na birçok şikayet yapıldı. Bu şikayetler üzerine açılan soruşturmalar sonucu müfettişlerin hazırladığı rapor Gül Altınok’un ihraç edilmesi yönündeydi.

10haber'in haberine göre; hakim ve savcıların soruşturmalarına bakan HSK 2. Dairesi olduğundan Gül Altınok, bir büyücüden bu konuda yardım istiyor. Büyücü ile yaptığı Whatsapp yazışmalarında HSK 2. Dairesi Başkanı Mehmet Akif Ekinci’nin de fotoğrafını gönderdiği ortaya çıktı.

DAHA ÖNCE DE BÜYÜCÜDEN YARDIM İSTEMİŞ

Gül Altınok daha önce de kendisini HSK’ya şikayet eden Avukat Kerim Kazan’ın fotoğrafını göndererek Arap büyücüden yine yardım istemişti.

Gül Altınok’un avukatı Levent Göktaş’la yaptığı görüşmede de HSK müfettişlerinin kendisinin ihracını talep ettiğini belirterek Göktaş’a “Emekli olmalı mıyım” diye sorduğu Whatsapp yazışmalarına yansıdı.

WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı: İhraç edilen hakim, büyücüden yardım istemiş! - Resim : 1

Adalet Bakanlığı, Adana Adliyesinde görevliyken tehdit ve şantaj olaylarına adı karışan hakim Gül Altınok'un, mesleğinin nüfuz ve itibarını kullanarak yaptığı işlemler nedeniyle açığa alındığını, başka bir dosya nedeniyle de ihraç edildiğini açıklamıştı.

Etiketler
Savcı Hakim