The Big Bang Theory geri dönebilir

The Big Bang Theory dizisinin yaratıcıları, sit-com’un geri dönüş ihtimalini konuştu.

The Big Bang Theory geri dönebilir

Sit-com dizisi 'The Big Bang Theory'nin ortak yaratıcıları Chuck Lorre ve Bill Prady, dizinin 15. yıl dönümü için bir araya geldi. Buluşmada dizinin geri dönüş ihtimalini de konuşan ikili, dizisinin kadrosunu yeniden bir arada görmeyi çok istediklerini söyledi.

Kayıp Rıhtım'ın aktardığı habere göre, Entertainment Weekly’ye konuşan Bill Prady, CBS kanalında yayınlanan sit-com’un olası geri dönüşü hakkındaki tereddütlerini, "İnsanların bir yeniden buluşma için karakterleri bir araya getirdiğini biliyorum. Ancak finalden sonra ne göreceğimizi hayal etmek zor. Çünkü finalin en güzel ve tatmin edici bölümlerden birisi olduğunu düşünüyorum. Kapanış şok ediciydi. Hikâyeyi yeniden başlatmayı hayal etmek zor" diyerek dile getirdi. Chuck Lorre da, The Stockholm Syndrome adlı final bölümü hakkında, Prady'nin görüşlerine katıldığını belirtti.

Prady tereddütlerine rağmen, 'The Big Bang Theory' kadrosunu yeniden bir arada görmeyi çok istediğini belirterek, "Sahnede bir yerde durup o karakterleri tekrar izlemek ister miyim? Evet, kesinlikle. Bunu yapmanın bir yolunu düşünebilir miyim? Hayır. Ama kişisel olarak Sahne 25’e gidip o seti, kostümleri ve insanları görmek ister miyim? Evet, bunu düşünürken nefesim kesiliyor. Ama bunu nasıl hayata geçirebileceğimizi bilmiyorum" dedi.

2007 – 2019 yılları arasında yayınlanan ve toplam 280 bölüm süren 'The Big Bang Theory', sosyal açıdan beceriksiz ve nerd 4 bilim insanının ve komşuları Penny’nin gündelik hayatlarını konu alıyor.