Arka Sokaklar'ın 542. bölüm fragmanı! Rıza Baba istifa edecek mi?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Arka Sokaklar dizisinin 542. bölüm fragmanı yayınlandı.

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 14 Şubat Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlarda olacak.

Arka Sokaklar'ın son bölümünde neler yaşandı?

Rıza Baba, yakalayamadıkları Nevres yüzünden savcı tarafından baskıya maruz kalıyor ve görevinden istifa etmeyi düşünüyor!

Adnan isimli iş adamı kayıptır. Karısı Arzu’dan bilgi alınır. Kadın Dursun isimli bir çalışanın tazminatsız işten kovulması üzerine sorun çıkardığını ve ondan şüphelendiklerini söyler. Dursun suçlamaları reddeder. Peki Adnan’ın başına ne gelmiştir?

Nevres karısı ve kızının katilinin Tarık olduğunu öğrenmiştir. İntikam almaya yeminlidir. Nevres, İstanbul’un işlek meydanlarından birinde büyük bir patlama düzenler. Adamı Yahya, canlı bombayı patlamayı gerçekleştirir ve kaçar. Saldırıda yaralılar vardır.

Patlamanın olduğu yerde tesadüfen Arda’da vardır. Ekip Arda’nın nerede olduğunu bilmez, bir süre de ulaşılamayınca meraklanırlar. Arda’yı aramaya başlarlar. Savcı Fahri, Nevres’in yakalanmaması sebebiyle Rıza Baba’ya büyük baskı yapar. Rıza bu başarısızlığı kendisine yediremez. İstifa etmek ister, Rıza Baba istifa edecek midir?

Etiketler
Arka Sokaklar