Barbra Streisand, George Floyd ‘un 6 yaşındaki kızına Disney hissesi verdi

George Floyd ‘un kızı Gianna Floyd, artık Disney’in hissedarı. Gianna’nın Instagram’da paylaştığı postuna göre Barbara Streisand, 6 yaşındaki çocuğu Disney hissesi ile ödüllendirdi.

Barbra Streisand, George Floyd ‘un 6 yaşındaki kızına Disney hissesi verdi

George Floyd ‘un kızı Gianna Floyd geçtiğimiz gün yayınladığı instagram mesajında kendisine gönderilen özel paketi açtığını gösteriyor. Gianna, fotoğraflara göre Streisand’dan bir mektup, Disney hisse sertifikaları ve iki albüm almış. Resmin altında ise şu not düşülmüş. “Teşekkürler @barbrastreisand paketim için, ben artık bir Disney Hissedarıyım ” diye yazıyor.

Gianna’nın Instagram hesabında 52.000’den fazla takipçisi var. Küçük kız hesabı genellikle babasının fotoğraflarını paylaşmak ve adaleti desteklemek için kullanıyor. George Floyd geçen ay bir Minneapolis polis memuru tarafından sekiz dakika 46 saniye boyunca dizi ile yaptığı baskı sonucu ölmüştü. Memur görevinden alındı ve cinayetle suçlandı; tutuklanan diğer üç polis de kovuldu ve suçlamalarla karşı karşıya kaldı.

Gianna Floyd, babasının ölümünün polis şiddetine karşı hareket üzerindeki güçlü etkisine tepki gösteren kişilere şu cevabı veriyor. Viral videoda “Babam dünyayı değiştirdi” diyor.

Etiketler
Instagram