Acun- Şeyma Ilıcalı çiftini ayrılığa götüren isim kim?

Ünlü sunucu ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı kızları Melisa’nın annesi Şeyma Subaşı ile boşanma kararı aldığı iddiaları sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu.

Acun- Şeyma Ilıcalı çiftini ayrılığa götüren isim kim?

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Fransa’nın Marsilya kentinde nikah masasına oturan ünlü sunucu Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın boşanma kararı olduğu ileri sürüldü.

Boşanma sebeplerinin bir çok nedenden dolayı olduğu söylenen ünlü çiftin henüz bir açıklama yapmadığı ve sosyal medya hesaplarında birlikte çekilmiş fotoğraflarının hala durduğu da göze çarpan detaylar arasında…

Geçen yıl eylül ayında Fransa’nın Marsilya kentinde nikah masasına oturup, St. Tropez’de düğün yapan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı çiftinin bugün boşanacağı konuşuluyor. Gelinim Olur Musun yarışmasında tanınan Sinem Umaş, Twitter hesabından, “Şeyma subaşı aylar önce Çağatay Ulusoyla bir mekanda eğlenip sonra evine gitmişler ve kameralara yakalanmışlardı Acun bu haberi asla yayınlatmadı ben de şaşırmıştım oha neden boşamıyor diye. Acun da bu sırada Defne Samyeli’nin kızına Londra’da ev almış. Vallahi billahi rezillik” şeklinde bir iddia ortaya attı.

Acun- Şeyma Ilıcalı çiftini ayrılığa götüren isim kim? - Resim : 1

Acun- Şeyma Ilıcalı çiftini ayrılığa götüren isim kim? - Resim : 2

Etiketler
Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı