Ajda Pekkan'a Hayranlarından Büyük Şok!

Türkiye'nin Süperstar'ı Ajda Pekkan geçtiğimiz aylarda konserinde yaşanan protokol krizi ile gündem olmuştu. Ünlü isim şimdi de Efes Antik Tiyatro’daki konserinde yaşananlarla gündemde.

Ajda Pekkan'a Hayranlarından Büyük Şok!

Süperstar Ajda Pekkan, Efes Antik Tiyatro'da düzenlenen konserine geç kaldı. Ünlü şarkıcı 21.00'deki konserine saat 22.00 olmasına rağmen başlamayınca protesto sesleri yükselmeye başladı.

ALANI TERK ETTİLER

Gecikme saati uzadıkça, izleyicilerden gelen tepkiler de büyümeye başladı. Pek çok seyirci sosyal medyada yaşanan aksaklıklarla ilgili yorumlar yaparken, organizasyonun yetersizliğinden şikâyet edenler oldu.

ÖZÜR DİLEDİ

Saatler süren bekleyişin ardından Ajda Pekkan, sahneye çıkabildi. Seyirciden özür dileyen Ajda Pekkan, "Değerli alkışlarınız için çok ama çok ama çok teşekkür ederim. Efendim kusura bakmayın bu akşam neler çektiğimi bir bilseniz yemin ediyorum. Ben hiç böyle tahmin etmedim. Böyle yerlerin tabi ki ön provası yapılamıyor mesafeler açısından. Sizlerin yüzünüzden demeyeceğim ama benim yüzümden sizler de çok beklediniz biliyorum bu yüzde çok özür diliyorum" ifadelerini kullandı.