Berfu Yenenler Acı Haberi Duyurdu, ‘Yangında 3 Yaşındaki Oğlumun…’
Eser Yenenlerin fenomen eşi Berfu Yenenler, oğlu Mete'nin sınıf arkadaşı ve ailesinin Bolu'daki yangın faciasında hayatını kaybettiğini duyurdu. Yenenler, “Aklımı kaçırmak üzereyim” diyerek duygularını paylaştı.

Bolu'nun ünlü kayak merkezi Kartalkaya'da bulunan Grand Kartal Oteli'nde çıkan yangın, faciayı beraberinde getirdi. Türkiye’yi yasa boğan olayda 76 kişi yaşamını yitirirken, çok sayıda kişi de yaralandı. Sömestr tatili dolayısıyla otelde bulunan birçok aile, korkunç yangında mahsur kaldı.
Ülke genelinde büyük üzüntüye neden olan faciaya, birçok ünlü isimden de tepki ve taziye mesajı geldi. Bu isimlerden biri de Eser Yenenler’in eşi, sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler oldu.
"AKLIMI KAÇIRMAK ÜZEREYİM"
Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acısını dile getirdi. 3 yaşındaki oğlu Mete'nin sınıf arkadaşlarından birinin ailesiyle birlikte yangında hayatını kaybettiğini açıklayan Yenenler, "Mete'nin okul arkadaşlarından biri hayatını ailesiyle birlikte kaybetti. Bir sömestr tatili ve her çocuklu aile her tatile çıkan orada olabilirdi. Aklımı kaçırmak üzereyim. Biliyorum binlerce story de atsam yetmiyor hiçbir şey de değişmiyor” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Haber Merkezi