Gülben Ergen ve Demet Akalın Arasında Gerginlik! Takibi Bıraktı
Gülben Ergen’in kurucusu olduğu “Çocuklar Gülsün Diye Derneği” öncülüğünde Diyarbakır’da Narin Güran adına bir anaokulu açıldı. Okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Ergen’in paylaşımı, Demet Akalın’ın tepkisini çekti. Akalın, teşekkür listesinde bir arkadaşının adının yer almamasına sitem ederek Ergen’i sosyal medyada takipten çıkardı.

Müzik dünyasının ünlü isimleri Gülben Ergen ve Demet Akalın arasında beklenmedik bir gerilim yaşandı. Gülben Ergen, kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği kapsamında Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 56. anaokulunu açtı. Bu anlamlı anları sosyal medya hesabından paylaşan Ergen, projeye katkı sağlayan isimlere teşekkür etti.
DEMET AKALIN SİTEM ETTİ
Ergen’in uzun yıllardır dost olduğu Demet Akalın, paylaşımda Ceylan ailesinin adının anılmamasına tepki gösterdi. Akalın, Ergen’in gönderisinin altına yorum yaparak, “Bir teşekkürü boş geçmişsin sevgili Gülben! Ceylan ailesine ayıp oldu insanlara” ifadelerini kullandı.
'DÜŞÜNEMEDİM'
Bu yorum karşısında sessiz kalmayan Gülben Ergen, Akalın’a şu yanıtı verdi: "Sevgili Demet... Okulumuz için hayırlı olsun mu demek istedin? Okul parkını yaptıran değerli dostlarının Instagram'dan teşekkür beklediğini düşünemedim/düşünmedim. Ben Whatsapp'tan teşekkür etmiştim. Adreslerini yazarsan buradan da edeyim.”
TAKİPTEN ÇIKTI
Bu açıklama sonrası Akalın, Gülben Ergen’i sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. Öte yandan, Gülben Ergen hala Akalın’ı takip etmeye devam ediyor.
Kaynak: Haber Merkezi