Hande Yener'den Kendine Yalaka Diyenlere Sert Yanıt

2019 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Hande Yener, kendisine yalaka diyenlere çok ser yanıt verdi. Yener, konseri sırasında yaşanan kadın cinayetlerine de değindi.

Hande Yener'den Kendine Yalaka Diyenlere Sert Yanıt

Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde konser veren ünlü sanatçı Hande Yener, Fatih'te yaşanan kadın cinayetlerine değindi. Konserine ara verdiği sırada açıklamalar yapan Yener, 2019 yılında Demet Akalın ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesine ilişkin konuştu. Ünlü isim yapılan eleştirilere sert yanıt verdi.

YALAKA DİYENLERE SERT YANIT

Çocuk istismarı ve kadına şiddete karşı yer alacakları sosyal sorumluluk projesi hakkında, Erdoğan'a bilgi veren ikili o dönem sert eleştiriler almıştı. Kendilerine 'Yalaka' denildiğini söyleyen Akalın, "Ben yıllar önce gittim sayın cumhurbaşkanımızı ziyarete, gittim diye bana 'yalaka' da dendi. Densin hiç önemli değil! Sevgili Demet Akalın ile gitmiştik. Lütfen dedim köpeklere çok büyük şidd

et oluyor. Kadın şiddetleri, her gün bir kadın ölüyor, çok rahatsız oluyoruz, içimiz yanıyor dedik. Çok ağır cezalar gelecek, söz veriyoruz dendi bize. Biz o yüzden gitmiştik, bunu da bugün burada açıklayayım" dedi.

"DEVLET BÜYÜĞÜMLE KONUŞACAĞIM!"

"Kimle konuşacağım? Devlet büyüğümle konuşacağım tabii! Kimle konuşacağım?" diyen Yener, konuşmasına şu sözlerle devam etti: "Yani anlamıyorum, bazen gerçekten çözüm yerine yok etmeyi seçen insanlar durumuna düşürüyoruz kendimizi. Çözümcü olmalıyız. Hepimiz çözümü kovalamalıyız!"

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Hande Yener