Hülya Avşar Sorulmayacak Soruyu Sordu! Yayında Gergin Anlar

Kemal Doğulu, Hülya Avşar’ın YouTube programında kendisine yöneltilen cinsel yönelim sorularına sert tepki gösterdi. Avşar’ın “Seni eşcinsel olarak biliyoruz” ifadesine karşılık Doğulu, bu soruyu rahatsız edici bulduğunu belirtti. Ayrıca, Hülya Avşar'ın Kerimcan Durmaz’a yaptığı benzetme, Doğulu’yu daha da öfkelendirdi. Programda yaşanan bu anlar gündem oldu.

Hülya Avşar Sorulmayacak Soruyu Sordu! Yayında Gergin Anlar

Yayınlandığı dönemlerde büyük ilgiyle takip edilen İşte Benim Stilim ve Doya Doya Moda gibi yapımlarda jüri koltuğuna oturan Kemal Doğulu, kuaför ve modacı kimliğiyle tanınmasının yanı sıra sahne aldığı kadınlar matineleriyle de gündeme geliyor.

Hülya Avşar, Youtube'da yayınlanan programında konuk olan Kemal Doğulu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kardeşi Kadir Doğulu'nun tarikatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kemal Doğulu'ya programda özel hayatıyla ilgili o soru açık açık soruldu.

“PARTNER SEÇİMİNİ ANLAYAMADIM”

Avşar, Doğulu’ya “Partner seçimini anlayamadım” sorusunu yöneltirken, ''Hepimiz seni eşcinsel olarak biliyoruz. Sonuçta sen hanımlarla da beraber olduğunu söylüyorsun, olabilir" şeklinde soru yöneltti.

“BEN CİNSİYETÇİ DEĞİLİM”

Avşar’ın sözlerini tamamlamasına izin vermeyen Doğulu araya girerek "Ben hiçbir zaman öyleyim ya da böyleyim demedim. Ben cinsiyetçi değilim" yanıtını verdi.

DOĞULU’YU KIZDIRAN BENZETME

Bu açıklamanın üzerine Avşar "Heh! Kerimcan hoş geldin" diye cevap verince, Kemal Doğulu çok kızdı ve “Hayır. Allah aşkına. Midem bulandı ismini duyunca. Sakın!” sözleri ile tepki gösterdi.

Kaynak: Gerçek Gündem