İbrahim Tatlıses Kalp Ameliyatı Oldu

Hayranlarıyla Harbiye Açıkhava’da buluşan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bir anda gözyaşlarına boğuldu. Seyircilerinden helallik isteyen Tatlıses, kalp ameliyatına gireceği açıklamıştı. İşte Tatlıses'in sağlık durumu...

İbrahim Tatlıses Kalp Ameliyatı Oldu

Son olarak kızı Dilan Çatak’ın paylaşımlarıyla gündeme gelen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses ile de arası açıktı. Babasının Harbiye konserine gelen Ahmet Tatlıses herkesi şaşırttı. Tatlıses'in "Ahmet adam olmaz, görecek gününü!" diyerek evlatlıktan reddedeceğini söylediği Ahmet Tatlıses konserdeydi. Baba oğlun sebebi de ortaya çıktı. Babasının akıl sağlığının yerinde olmadığı söyleyen Ahmet Tatlıses ile İbrahim Tatlıses arasındaki gerilim son buldu.

Ahmet Tatlıses en küçük kardeşi Elif Ada ve Ayşegül Yıldız ile en önden babasının konserini izledi. Muhabirlerin sorularına ise "Daha sonra" yanıtını verdi.

İbrahim Tatlıses Kalp Ameliyatı Oldu - Resim : 1

BÜYÜK AMELİYAT ÖNCESİ BARIŞMA

Dün Harbiye'de konser veren İbrahim Tatlıses'in sahnesine eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada geldi. 20 yıl sonra ilk kez Harbiye'de sahneye çıktığını dile getiren İbrahim Tatlıses, "Sizler buraya gelerek beni onure ettiniz" şeklinde konuştu. Sahneye ağlayarak çıkan İbrahim Tatlıses 12 Temmuz'da büyük bir ameliyat olacağı açıkladı. Tatlıses, "Kalp ameliyatı olacağım birkaç güne. Hakkınızı helal edin" dedi. Tatlıses ve büyük oğlunun büyük kalp kapakçığı ameliyatı nedeniyle barıştığı öğrenildi.

72 yaşındaki 'İmparator' lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kalp kapakçığındaki sorun nedeniyle ameliyat oldu. Tatlıses'in operasyonunun başarılı geçtiği öğrenildi. 2.Sayfa'nın haberine göre; 2.5 saat süren ameliyatı atlatan sanatçı, 3-4 saat yoğun bakımda tutulduktan sonra normal odaya alınacak.

Etiketler
İbrahim Tatlıses