Kadir Doğulu Hangi Tarikattan? Kemal Doğulu Açıkladı: Bilim, Şiir, Şarkı Var...

Kadir Doğulu'nun küs olduğu kardeşi Kemal Doğulu'dan tarikat açıklaması geldi. Kemal Doğulu, Kadir Doğulu'nun tarikatı hakkında bilgiler verdi. İşte detaylar...

Kadir Doğulu Hangi Tarikattan? Kemal Doğulu Açıkladı: Bilim, Şiir, Şarkı Var...

Neslihan Atagül ile evlenen ve baba olmaya hazırlanan Kadir Doğulu yeniden gündem oldu. Kadir Doğulu'nun küs olduğu kardeşi Kemal Doğulu çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kemal Doğulu, Kadir Doğulu'nun tarikat üyesi olduğunu açıkladı. Hülya Avşar'ın programına konuk olan Kemal Doğulu, "Kadir Doğulu'nun tarikatlarla alakası var mı?" sorusuna şöyle yanıt verdi.

"Bektaşi her yerde kendisi de söylüyor, o yüzden ben de bu kadar rahat söylüyorum. Bektaşi kendisi. Bektaşi aslında tarikatlar karşıtı tarikat. Bildiğimiz cübbeli sarıklılardan değil, bunların kendi seremonileri var ilim, irfan, bilim güzel olsun her şey kafasında insanlar."

Kemal Doğulu seremoniyle ilgili konuşurken "Bilim var, güzel kitap var, şiir var şarkı var rakı var. Yani onların seremonileri çok keyifli yani öyle hu hu yapmıyorlar. Şahane evlerinde oturuyorlar, toplanıyorlar falan filan" dedi.