Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Evlendi! İlk Kare Geldi

Pınar Deniz ve uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Kaan Yıldırım, İtalya'nın Milano kentinde dünya evine girdi.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Evlendi! İlk Kare Geldi

"Yargı" dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Pınar Deniz, iki yılı aşkın süredir oyuncu Kaan Yıldırım ile birliktelik yaşıyor. Bir süredir evlenecekleri iddialarıyla gündeme gelen ünlü çiftin, bugün İtalya'nın Milano kentinde dünyaevine gireceği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Yıldırım ile evleneceklerini "Şimdi şöyle, bütün yaz boyunca 'evleniyor evleniyor' yazdınız, evet evleniyoruz" sözleriyle doğrulayan ünlü isim ikinci kez nikah masasına oturdu.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Evlendi! İlk Kare Geldi - Resim : 1

HAZIRLIK FOTOĞRAFINI ABLASI PAYLAŞTI

NTV'de yer alan habere göre; bu akşam Roma Başkonsolosluğu’nda dünyaevine girecek olan ikiliden Pınar Deniz'in hazırlandığı anları ablası Huri Deniz, sosyal medya hesabından paylaştı.

Pınar Deniz, 1,5 aylık hamile olduğu iddialarına sessiz kalırken; gazetecilerin ısrarlı sorularına "Kısmet bakalım" demeyi tercih etmişti.

MUTLU SON

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Roma'da düzenlenen sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi. Bu özel günde Pınar Deniz özel tasarım bir gelinlik giyerken, Kaan Yıldırım beyaz bir takım giymeyi tercih etti. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, nikah sonrası yakın dostlarıyla bu özel günü akşam yemeği ile kutladılar.

Kaynak: NTV