Serkan Keskin ile Meriç Aral Evlendi! Ünlü Oyuncu Düğünden İETT Otobüsüyle Ayrıldı

Ünlü oyuncular Meriç Aral ve Serkan Keskin, dün akşam nikah masasına oturdu. Ünlü çifti sevdikleri de bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Düğününe katılan usta oyuncu Nur Sürer'in mekandan İETT otobüsüyle ayrılması dikkat çekti.

Serkan Keskin ile Meriç Aral Evlendi! Ünlü Oyuncu Düğünden İETT Otobüsüyle Ayrıldı

Yaklaşık yedi yıldır birlikte olan ünlü oyuncu çift Meriç Aral ile Serkan Keskin, dün akşam Etiler'deki bir dünyaevine girdi. Aile bireyleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı nikahta, çiftin şahitliklerini Efe Tuncer ve Birkan Sokullu yaptı.

Davete çiftin arkadaşı olan sayısız ünlü isim de katıldı. Demet Akbağ, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Bennu Yıldırımlar, Funda Eryiğit, Berkun Oya, Alina Boz, Umut Evirgen, Necip Memili, Melikşah Altuntaş, Boran Kuzum, Efe Tunçer, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Esra Ruşan, Özgür Çevik, Bengi Apak, Sarp Apak, Metin Akdülger, Ozan Açıktan, Ece Yörenç, Derya Şensoy, Ferhan Şensıoy, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Umut Kurt gibi isimler düğünde hazır bulundu.

Serkan Keskin ile Meriç Aral Evlendi! Ünlü Oyuncu Düğünden İETT Otobüsüyle Ayrıldı - Resim : 1

Törene katılan isimlerden olan usta sanatçı Nur Sürer, düğün çıkışı İETT otobüsüne binerek mekandan ayrıldı. Otobüsü kaçırmamak için düğünü erkenden terk eden Sürer, çıkarken kameralar tarafından görüntülendi.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Dizi Serkan Keskin Nur Sürer